Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
1282
Tıklama
3
Öne Çıkarma
aile yanı tıp vs köklü tıp
A
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

uşak’ta yaşıyorum. atatürk tıp köklü olduğu için çok cazip geliyor.teorik eğitimi çok iyi diye duymuştum.ancak ileride ege’de yaşamayı düşündüğüm için ülkenin doğu kısmında okumuş olmak sıkıntı yaratır mı bilemedim.
uşak tıp’a da küçük olduğu için hocalarla iletişim kolay diyorlar. alt sınıflarda bile ameliyata gözlemci olarak girebiliyorlarmış, ekipmanları yeni ve fazlaymış.dekanı hacettepe’den gelmiş ve robotik dersi varmış tıpta, yazılım öğreniyorlarmış bu kısmı ilgimi çekti.
babam uşak’ta okursam bana maaş bağlayacak onunla gezersin veya para biriktirirsin falan dedi sizce hangisini tercih etmeliyim? siz olsanız ne yapardınız?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asuna_ -- 6 Ağustos 2020; 22:35:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

usakta kalırdım valla
Yoruma Git
morticiasays - 5 yıl +12
Macera aramayın bence hocam. Babanız da maaş bağlayacakmış işte rahat rahat takılırsınız.
Yoruma Git
nevevi - 5 yıl +7