Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aile Oyunları İçin Konsol - Ekipman - Oyun Tavsiyesi ?
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Şu an ilk çıkan kasa PS4 sahibiyim ve kinect benzeri oyunları oynamak istiyoruz.

Günümüz şartlarında Xbox veya PS4 cephesinde bu tür oyunları oynamak için hangi konsol ve aparatları tavsiye edersiniz ? (Genellikle, dış dünyadan çok kopmamak için PS VR yerine Xbox kinect tarzı oyun oynamak istiyoruz. ) Gelecek tavsiyelere göre PS4'ü takas edip / satmayı düşünüyorum.

Varsa oyun tavsiyelerinizi de alabilirim.

İyi günler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 10 Şubat 2020; 11:19:52 >

G
4 yıl
Yarbay

kinect ürün olarak artık yok, bu sebeple yeni oyunu da yok... ailecek, çok kişi aynı anda oynanan her türlü oyunu deneyebilirsiniz bence :)

mesela "L.O.V.E.R.S. in a Dangerous Space Time" muazzam eğlenceli, bir yandan da kabus gibi bir oyun... oyunda her bir fonksyonu ayrı odadan yönetilen bir uzaygemisi ile maceralara atılınıyor ama o odalar ve yönetim ayrılığı hem eğlence hem de kabus oluyor :)

aynı şekilde Overcooked serisi de komik ve kabus oyunlardan... mutfak yanarken domates doğrayanlar, sağa sola soğan atanlar... baya eğlenilebiliyor...

biraz daha aksiyon ve şiddet olsa da, PS4'de Bro-Force da bizim 3 kişi oynarken çok eğlendiğimiz oyunlardan...

Rayman serisi de 4 kişiye kadar oynanıyordu ve onda da ben kaos hem eğlence oluyor :)

yani artık bu işler donanımla alakasızlaşıp, yeterince gamepad ile aileyi bir araya getirmeye gidiyor...

bonus: 2 kişi, 2 mikrofonla çok komik, 2 gamepad ile de eğlenceli Supermarket Shriek var... çok çok saçma ama evde AAAAAA diye bağırarak oynanan bir oyun, bakın isterseniz...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.