Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ahmet Ümit in Hangi Kitapları (2. sayfa)
V
10 yıl
Yüzbaşı

Beyoğlu Rapsodisini şiddetle öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Yüzbaşı

Sultanı Öldürmek okuduğum tek kitabı ama çok beğendim.



H
10 yıl
Yarbay

Tarihe de merakın varsa Sultanı Öldürmek iyidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

En iyileri İstanbul Hatırası ve Bab-ı Esrar'dır. Bunlara öncelik ver, Sultanı Öldürmek, Kavim, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir falanda iyidir



D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Quike

quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: Quike

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: DCT19

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Ahmet Ümit okumaya başladın mı diğerlerini de okumaya başlarsın.Beğendiğimden az beğendiğime göre sıralıyorum.

İstanbul Hatırası
Sultanı Öldürmek
Kukla
Kavim
Sis Ve Gece
Beyoğlu Rapsodisi
Aşk Köpekliktir

Öykülerini pek önermiyorum çünkü hiç hoşuma gitmemişti.Ama yinede fena olmayanlarda var.(Agathanın Anahtarı,Şeytan Ayrıntıda Gizlidir)Son çıkan kitabı "Beyoğlunun En Güzel Abisi" yazılmak için yazılmış bir kitap gibi geldi.Gezi parkı olayları geçiyor.O olaylarıda taraflı bir biçimde anlatmış.Objektif olmasını beklerdim.Ben çok beğenmedim ama yinede okunur.

beyoğlu'nun en güzel abisi hakkında bir şey sormak istiyorum, gezi olaylarından bahsederken hangi tarafı destekler şekilde yazmış ? hükümet mi protestocu mu?

Protestocuları desteklemiş dostum.Tamam desteklemesinde sıkıntı yok ama çok ağır tarafını belli etmesi itici yapmış bence.

Katılıyorum. Sanat herkes için sadece bi kesim için olmaz. En azından böyle düşünüyorum ben. Bu konuda internette çok tepkiler aldığını gördüm. Sanırım okur kitlesinin bi kısmını da kaybetti.

Yazık etti diyorum.Ben okumaya devam ederim görüşü beni ilgilendirmez ama bunu da en çok gezi parkı sıralarında kitabı yazdığı için katkısının olduğunu düşünüyorum. Ama Dediğin gibi de herkese hitap etmesi lazımdı. Konusu da o kadar iyi değildi zaten. Katil çok kolay biriydi. Uzun bir tarihi bilgide yoktu.

Size katılıyorum son kitabı ile ben de soğudum kendisinden

İnternette çok sert tepkiler aldı. Okuyucu çok fazla birşey kaybetmez sonuçta alternatifi var.

Benimde son kitabındaki saçma sapan gereksiz düşünceleri ile sevgim azaldı. Ama nolursa olsun okumaya devam ederim çünkü adam işini çok iyi yapıyor. Keşke siyasete hiç bulaşmasaydı



C
10 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

Kitaplarının konusu polisiye bildiğim kadarıyla. Bu tür romanlarda hoiuma gider. Sherlock Holmes da okuycam ama Ahmet Ümit i çok övüyolar ondan başkalamak istedim. Hangi kitaplarını alıyım sizce. Bide biraz kitapları hakkında bahsederseniz iyi olur yani anlatımı nasıl güzelmi insanı sıkan yerleri varmı gibi.

bab-ı esrar ve istanbul hatırası HARİKA



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.