Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
678
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ağ kablosu (90mbit) acil yardımm
C
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar romania craiovada yasıorum ve buranın alt yapısı gerçekten cok guzel; arkadaslarla tuttugumuz evde bir tane ağ kablosu var;yani direk türkiyedeki gibi internet kablosu çıkmıyor;ve bizde üç kişiyiz;wireless modem alıp 3 laptopa dağıtmak istiyoruz;sizce bu ağ kablosu ile olurmu;yani o küçük uçlu internet kablosu yok;ağ kablosunu direk taksak;wireless modem dağıtırmı yada başka birşeymi almamız lazım;amacımız 3 laptopunda wireless olarak neti alması:) 90 mbit hız gerçektenden çok güzel



P
13 yıl
Yarbay

öncelikle direk o kabloyu laptop a takıp bir deneyin direk olarak internet veriyormu. eğer veriyorsa wireless router alıp dağıtabilirsiniz bağlantıyı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Teğmen

Hocam sana şu şekilde bir router lazım elinde bulunan ağ kablosunu linkteki routerin internet kısmına takıyorsun hem kablolu hemde kablosuz ağ paylaşımı yapıyor.

http://home.cisco.com/en-eu/products/routers/E1200

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankulaber -- 11 Ekim 2011; 17:02:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar çok teşekkür ederim;bugün internet şirketi ;ağ kablosu nu wireless dağıtmak için wireless router alıp oradan PPPoA configirationu yapmamı istedilerİboylece dagıtılabiliyormus..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.