arkadaslar bende inca im 204 4 port router var. bilgisayara 192 168 1 2 ip sabit aldırmaya çalısıyorum bi turlu olmuyo.ayarlar sayfasında herseyı denedım ama basaramadım. ag baglantılarından 192 168 1 2 yi sectigimde internete baglanmıyor! illede otomatık olarak ip adresi al demem gerekiyor. pc ye sabıt ıp aldırdıktan sonrada 9090 portunu dreambox receıver ına yonlendırmem gerekıyor, onu nasıl yapıcagımı bılıyormusunuz? ben bıseyler denedım belkı olmustur ama statık ıp olmadıgı ıcın denıyemıyorum.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
pc ye sabıt ıp aldırdıktan sonrada 9090 portunu dreambox receıver ına yonlendırmem gerekıyor, onu nasıl yapıcagımı bılıyormusunuz? ben bıseyler denedım belkı olmustur ama statık ıp olmadıgı ıcın denıyemıyorum.