Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adsl den Fibere Geçiş Hk
B
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar şöyle bir problem yaşıyorum;
Dairemde adsl hizmet kullanıyordum. Türk Telekom'a daireme fiber çekilmesi içi başvuruda bulundum. Dairem yeni daire olduğu için aradan bir süre geçtikten sonra başvuru sonucu üzere daireme GPON Fiber sistem kuruldu ve adsl kablolar söküldü. Bana 1 kaç gün içerisinde açılacağı ve fiber hizmetini kullanabileceğim söylendi. Fakat aradan 3 hafta geçmesine rağmen Telekom müdürlüğü ne defalarca sormama rağmen bana sürekli onay sürecinde olduğunu söylediler. Bu durum normal midir bu süreçte adam akıllı bilgi alabileceğim veya mail atabileceğim yetkili bir yer var mıdır? Desteklerinizi bekliyorum.



_
5 yıl
Yarbay

akdag.eniz@turktelekom.com.tr



Bu adrese durumu anlatan mail atın hemen ilgileniyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ederim.Hemen mail göndereceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @_A_N_I_L_
H
5 yıl
Binbaşı

Şöyle söylüyeyim süreci bizim siteye de kurulduğu için... Bizim site yeni o ayrı konu... Fiber binalara döşendikten sonra binalara ankastre kutusu falan ekleniyor... Ancak ankastre kutusuna konulan cihaz için biz 6 ay falan bekledik sürekli telekoma git gelle uğraştık ve cihazları yerleştirdiler... Cihazlar yerleştirildikten 1 hafta içerisinde test vs işlemi bitince başvurularımızı yaptık hemen 2 gün içinde modemleri (Router) daireye koyup interneti vermeye başladılar... Bu yüzden biraz sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.