Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1917
Tıklama
0
Öne Çıkarma
adsl çalışıyor fax çalışmıyor
S
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, işyerinde sırf adsl ve fax için kullandığım telefon hattından son zamanlarda fax gönderememeye başladım uzun uzun çevir sesi geliyor fakat ne gönderiyor nede alıyor çok nadiren gönderebiliyorum. Cihazda sorun olduğunu sanmıyorum yeni model canon hepsi bir aradalardan bitanesi.. telekoma başvurdum karşıma insan çıkmıyor arıza kaydı veriyor yinede gelen yok, adsl teknik servise başvurdum onlarda bizimle ilgisi yok dediler ki bencede ilgisi yok ne yapmam gerekir ve sorun nedir?



S
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

A
15 yıl
Yarbay

Telefon kablolarını kontrol et . Splinter kullanıyorsan çıkartıp ana hattı direk yazıcıya bağlayıp yazıcıdan göndermeyi deneyiniz . Kablonun ucunda jaklar oksitlenmiş olabilir . Kablo hasor görmüş olabilir . Yani kabloları bir kontrol ediniz .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

evet splitter ı çıkartıp denedim hatta ofiste 3 ayrı hat var hepsinden denedim yinede olmadı makinenin yinede sorunlu oldugunu düşünmüyorum çunki çevir sesi geliyo uğraşıyo ama başarısız oluyo göndermek istedigim yer bi yandaki ofis


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

A
15 yıl
Yarbay

Yandaki ofiste sorun olabilir yada o fax'ı alamıyor olabilir . Başka bir numaraya deneyiniz fax çekmeyi . Eğer fax gönderilir ise yan tarafın fax'ı kontrol ediniz .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 4 Mayıs 2009; 20:54:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Çavuş

kardeşim faxı başka hatta denmşsin olmamış fax bozulmuştur gibi geldi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.