İstanbul'da merkez sayılabiecek bir yerde ikamet ediyorum sokağımızın yarısına kadar 80Mbps internet mevcut arka sokağımızda ise fiber mevcut, bu olay oldukça canımı sıktı çünkü biz evde ne uzaktan eğitim yapabiliyorduk ne de verebiliyorduk bu yüzden araştırmaya koyuldum forumda ve başka yerlerde.
Cimer, TT mail, Ümit Önal gibi isimlerle iletişime geçtim. TT arayıp sene sonuna kadar zaten halledilecekti o bölge projemiz mevcut vb. dedi pek inanamadım zaten inansam bile 10 ay sonraya süre verdiler.
Yusuf kıraç cevap verdi hiç beklemiyordum, ardından arayan kişi hat sahibi ismi vb. alıp ne yapabileceğine bakıp arayacağını söyledi sizce ne olur bu iş? Sadece VDSL istiyorum fiber olursa ne güzel. Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum ne olur sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Cimer, TT mail, Ümit Önal gibi isimlerle iletişime geçtim.
TT arayıp sene sonuna kadar zaten halledilecekti o bölge projemiz mevcut vb. dedi pek inanamadım zaten inansam bile 10 ay sonraya süre verdiler.
Yusuf kıraç cevap verdi hiç beklemiyordum, ardından arayan kişi hat sahibi ismi vb. alıp ne yapabileceğine bakıp arayacağını söyledi sizce ne olur bu iş? Sadece VDSL istiyorum fiber olursa ne güzel.
Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum ne olur sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.