Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1686
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adresimde fiber mi var vdsl mi ve öneri iss
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar yeni eve taşınacağım şuan NetSpeed Fiber kullanıyordum. Taşınacağım yere baktığımda Türk Telekom FiberNet var gösteriyor. NetSpeed 100 Mbps kadar alabileceğimi saha dolabına 10 metre olduğumu aynı şekilde Gıbır ise 100 Mbps alacağımı vdsl olduğunu saha dolabına 10 metre oldugumu gösteriyor şimdi bende fiber mi var vdsl mi çok farkı olur mu ve 100 tl civarına önerebileceğiniz upload hızı yüksek bu bölge(Ankara Yenimahalle) için ping değerlerinin düşük olduğu bir iss öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.

Edit: Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm vdsl var dediler. Binaya kadar fiber geliyormuş binadan daireye bakır kablo. İSS önerilerinize açığım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 30 Mayıs 2021; 18:54:1 >