Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adobe Flash Player VE Adobe Reader 7.0
M
18 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar,

Adobe Reader 7.0
ile
Adobe Flash Player

arasında ne gibi farklar var?

bide Adobe Flash Player daha çok ne gibi şeylerde kullanılır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
18 yıl
Yarbay

Adobe Reader,.pdf uzantılı dosyaları açar.Bu dosyalar genelde yazı,resim vs içeren belgelerdir.

Adobe Flash Player ise flash dosyalarını oynatır.Çoğu websitesini sorunsuz görüntüleyebilmek için gereklidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
!
18 yıl
Yarbay

Acrobat Reader sistem kaynaklarını fazlasıyla tüketir, onun yerine aynı işi yapan ama daha ufak Foxit Reader denemelisin.
http://www.inndir.com/program.php?id=26006


Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
18 yıl
Binbaşı

Adobe Reader pdf formatındaki dökümanları okumak için gerekli bir araçtır.Pdf formatındaki dökümanları açmak için Adobe Reader kullanılır.Fakat son yıllarda Adobe Reader'a alternatif daha hafif ve sistem kaynaklarını daha iyi kullanan programlar (Foxit Reader gibi) çıkmıştır.
Adobe Flash Player ise en gerekli internet tarayıcısı eklentilerinden biridir.Günümüzde çoğu internet sayfasındaki animasyonları,reklamları ve flash videoları izlemek için bu eklentiye ihtiyaç vardır.
Adobe Flash Player bir bilgisayarın olmazsa olmaz tarayıcı eklentilerinden biridir.Ancak Adobe Reader'a alternatif birçok program vardır.Şahsen sadece pdf dökümanı okumak için Foxit Reader'ı tercih ediyorum.



K
18 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Acrobat Reader sistem kaynaklarını fazlasıyla tüketir, onun yerine aynı işi yapan ama daha ufak Foxit Reader denemelisin.
http://www.inndir.com/program.php?id=26006



foxiti kullanıyorum mükemmeldir...ufak boyutlu ve iş gören bir program...



M
18 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar iyice kafam karışıyor!
peki Adobe Reader 7.0 fazla mı yer kapatıyor?
bide sistem kaynaklarını fazlasıyla götürür dediniz ya?
ben anlamadım yani nasıl oluyor?
ne demek bu?

bide sizce Flash Player gereklimidir pc'de?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
18 yıl
Binbaşı

Flash Player kesinlikle gereklidir.
Amacın sadece pdf okumak ise Foxit Reader yeter de artar bile...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay

flash player olmadan sitelern çoğunu doğru görüntüleyemezsin...zaten internet tarayıcın genelde kendiliğinden flashplayer indirmen için seni yönlendirir....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.