Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 1 mobil kullanıcı
85106
Cevap
5637090
Tıklama
79
Öne Çıkarma
Cevap: Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4098. sayfa)
M
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ftokan

Geçen ay THY Mart ayı için Bangkok'a 3200 TL'ye gidiş-dönüş bilet satıyordu. O zaman üşenip bilet almamıştım. Bugün THY ile 21 Mart Phuket gidiş, 29 Mart Bangkok dönüş şeklinde 2 bilet aldım. Bilet fiyatları bir kişi için 5840 TL (1849 puan). Aslında ortada kampanya falan yok. Kağıt üzerindeki katsayı 3.15 ama gerçekte 2 bile değil.
Ben o kampanyadan almıştım 1600₺ puana, şimdi kampanya diye millet saldırıyor aynı bilete 1850 puan verip seviniyor 😄

Hep derim uçak firmalarını takip edip normal 2 katsayı ile istediğin zamana bilet almak daha avantajlı.

Bu kampanyanın tek güzel tarafı fiyatı hiç inmeyen rotalarda avantaj sağlıyor ama özellikle Uzakdoğu ülkelerine peşpeşe havayolları kampanya yapıyor zaten kampanya beklemenin anlamı yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Çavuş

mrb. kasım hedef puanları yatan var mı ? 10 aralık benim hala yatmadı.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
6 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Evet o konuda bir belirsizlik var. Benim hem play kartıma hem adios kartıma ücret yansıttılar, ikisinide kapattım. Sonrasında şöyle bir sistem açığı buldum. Bir eko kart bir adios aldım, adiosu hiç kullanmıyorum, cüzdana bile koymadım, tamamen eko kartı kullanıyorum. Adios kartım olduğu için eko karttaki süreli puanlar silinmiyor, adiosu hiç kullanmadığım içinde kart aidatı yansıtamazlar, çünkü BDDK'nın tebliğinde kullanılmayan kartlara yansıtılmaz yazıyor.

Burada test edemediğim tek konu şu, puanları kullanacağım zaman adiosa aktarıp hemen bilet alacağım, o zaman adiosu kullandın sayıp hemen ücret yansıtırlar mı ????
bende halen play ve adios var, acaba şimdi eko kart alıp birkaç alışveriş yapsam diğerlerine yine ücret gelir mi ki?
gerçi ekokart ücretsiz, alıp denenebilir bu



A
6 yıl
Yüzbaşı

Benim dün yattı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @can33tokat
M
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Mesela böyle kampanyalarla nerelere almak daha mantıklı hocam ? Anladığım kadarıyla Amerika, uzakdoğu gibi yerler çok mantıklı değil. Biz geçen sene Küba'ya almıştık.
hocam adiosun bu kampanyalarında genelde katsayı 3.5 oluyor dolayısıyla normalde 2 çarpanla 1800tlpuana alınamayan yani en az 3600tl ve üzeri olan ve hiçbir zaman bu fiyat altına inmeyen rotalar daha avantajlı.

ama örneğin bangkok gibi zaten 2500-3000tl bandında çok rahat bilet bulunabilen bir rotaya zaten 2 katsayı ile 1250-1500puan arasında bilet alınabiliyorken hemde zaman kısıtı yokken bu tarz kampanyaları beklemek zaman kaybı bence.

thy nin yaptığı kampanyada direkt 3000tl ye tüm 2020 yılı içinde sattı misal. dilediğin tarihe 1500 puana alma imkanı vardı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Yarbay

Benim 4-5 gün önce yattı. 10 u beklemediler




Bu mesajda bahsedilenler: @can33tokat
H
6 yıl
Çavuş

Siz ilk olarak adios kartı mı aldınız? Sanırım ilk alınan kart ana kart oluyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Khalasar
K
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Siz ilk olarak adios kartı mı aldınız? Sanırım ilk alınan kart ana kart oluyor
Evet öyle, ilk kart adios, sonra play sonra eko aldım, adiostan üyelik ücreti aldı.



M
6 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim bilgi için




Bu mesajda bahsedilenler: @muhendisgsm
C
6 yıl
Binbaşı

ben tailanda gulf air ile istanbul bankok ve bankok londra olarak 1100 tl puan ıle aldım kampanyasız.yani kampanya falan hikaye..istersenız 2000tlye dırek havayolundan da alabılıyorsunuz tayland bıletı..bunlar o bıletlerı daha pahalı satıyorlar.bence adiosa adios demenın vaktı coktan geldi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yüzbaşı

şu anda kampanyanın en üst limiti içinde kalan sao paulo biletleri var misal. meraklıları için güzel fırsat. özellikle güney amerika ve capetown rotaları mantıklı.

ayrıca yüksek sezon olması sebebi ile biletlerin fiyatlarında pek indirim olmayan maldives de olabilir



S
6 yıl
Çavuş

Anlatmak istediğim de tam olarak bu. Geçen hafta THY Avrupa bir çok şehire promosyon vardı ve fiyatlar 900 lira idi. Adios ile 100.000 puana alınabiliyordu. Promosyon bitti, kampanya başladı) Şu anda 2.100 lira tabandan 115.000 puan! Kampanyaya gel) Aynı olay Uzakdoğu ve Amerika için geçerli. Sadece fiyatı hep yüksek ve hiç düşmeyen Güney Amerika, Japonya için avantajlı olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Aralık 2019; 18:57:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ftokan
D
6 yıl
Binbaşı

Mediamarkt'tan yapılan alışverişler sonradan taksitlendirilebiliyor mu acaba bilen yazabilir mi lütfen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Çavuş

Puanları ecodan adiosa veya adiostan ecoya aktarmak hemen olan bir işlem mi? Yoksa zaman alan bir işlem mi? Bu aktarım ların limiti sınırı var mı?

Ağustos’ta adiosun yıllık ücreti var. Puanları eco çıkartıp aktarayım, adiosu iptal edeyim. Sonrasında tekrar başvurup eco daki puanları geri aktarmak olabilir mi? Sizin tekniği okuyunca aklıma bu geldi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mistral34
H
6 yıl
Çavuş

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki Puanlarda kayıp veya ecoya alınca süre vs kıstası oluyor mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakgez -- 11 Aralık 2019; 9:12:53 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mistral34
S
6 yıl
Yüzbaşı

sieden tayland vs kaldırmıslar :)



F
6 yıl
Teğmen

Ben 3 ay kadar önce sömestir tatili için Skyscanner üzerinden Roma'ya THY ile gidiş-dönüş bilet almıştı. 4 bilete 2400 TL ödemiştim. Şimdi aynı tarihlere için kampanya ile almak istesem 579*4= 2316 puan ödemem gerekiyor.

Katsayı bu durumda 1.036.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sarveniko
S
6 yıl
Çavuş

Ben de aynı şekilde sizin gibi 3 ay önce THY Berlin gidiş-geliş 620 liraya almıştım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ftokan
M
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

Ben de aynı şekilde sizin gibi 3 ay önce THY Berlin gidiş-geliş 620 liraya almıştım.
bu hesaplar istanbulda oturanlar için mantıklı ancak özellikle anadolu kentlerinde oturan kişilerin bu şekilde bilet alması pek karlı olmuyor.

zira örneğin erzurumdan istanbula gidiş dönüş bileti şu anda 700tldan daha fazla. o sebeple istanbul aktarması alacak ve bu aktarmanın fiyatı yüksek olan illerde yaşayanlar için bu adios avrupa kampanyaları fizible gelebilir.



H
6 yıl
Çavuş

Sağolun bilgiler için



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mistral34