Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
227
Cevap
11942
Tıklama
160
Öne Çıkarma
Cevap: Adblock kullanmayan var mı? (11. sayfa)
M
5 yıl
Binbaşı

Şimdiye kadar hiç adblock kullanmadım. Sizin söylediğiniz kadar reklam da görmüyorum. Adblock'un hırsızlık olduğunu düşünüyorum. Reklam olmadan nasıl şimdiki gibi sayısız site, servisi bedava kullanmayı düşünüyorsunuz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

U block origin bu sayfada 67 ad reklam engellemiş.

Millet digiturk alıyor adam gibi maç izleyelim diye.
Para veriyorsun , maç arasında önünde her boş salisede reklam giriyor,
Yahu paralı kanalda reklamın ne işi var?
Bunlar hırsız değil, zamanımızdan çalmasınlar diye reklam engelleyici kullanıyoruz biz mi yiz hırsız?
Adam olsunlar objektif yayın,haber ve gazetecilik yapsınlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Nisan 2020; 0:53:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

Android tv ve iPhone uygulamalarında reklam çıktığı zaman sürekli 'çok sık gösteriliyor' veya 'uygunsuz' geri bildirimi gönderiyorum.
Bir ara beni engellediler reklamları mecbur izlemek zorunda kaldım. 1 ay sonra geri açtılar Şimdi inatla tekrar tekrar aynı geri bildirimleri gönderiyorum.



T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

U block origin bu sayfada 67 ad reklam engellemiş.

Millet digiturk alıyor adam gibi maç izleyelim diye.
Para veriyorsun , maç arasında önünde her boş salisede reklam giriyor,
Yahu paralı kanalda reklamın ne işi var?
Bunlar hırsız değil, zamanımızdan çalmasınlar diye reklam engelleyici kullanıyoruz biz mi yiz hırsız?
Adam olsunlar objektif yayın,haber ve gazetecilik yapsınlar
Benim maç konusunda en gıcık olduğum şey maç sonunda galip geldiysen ve kendi sahanda olduysa bu maç, maç biter bitmez reklam sokuyorlardı.
Vodafone arena'da aldığımız maçların sonunda futbolcular sürekli taraftara gidip üçlü çektirirlerdi falan filan.
Herhalde şikayet aldılar sonradan göstermeye başladılar bu görüntüleri. Para verip lisanslı üyelik alıp reklam izlemek zorunda bırakılıyorum saçmalık.



B
5 yıl
Yüzbaşı

yok anladım hocam kimse kaliteli içerik üretmediği için kimse para vermez. webtek.. gibi bir siteyi okumak için neden para versin ki millet yada hurriyet milliyet vs. Kaliteli sitelere herkes destek verir işini iyi yapanlara. Oyun oynayanlara binlerce lira veriyor millet izlemek için kazanırlar bence. Çöp içerik üretenlerde elenir böylece bence iyi sistem


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sniper23
M
5 yıl
Binbaşı

Dh kullanırken adblock kullanmıyorum. Olabildiğince reklamlarada tıklıyorum. Kendimde bu sektördeyim kimse kusura bakmasın Webden para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil. Anasayfada haber yazanlar para kazanamazsa maaaş alamazsa nasıl bu çark dönecek. Sevdim sitelerde de reklama tıklayıp destek oluyorum. Empati yapın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Opera tarayıcısını tavsiye ederim pc'de çok işimi görüyor. Ne reklam ne var bir şey. VPN özelliği de var. Keşke telefonda da benzeri kolay bir tarayıcı olsa.
Opera kendi altyapısından beri kullanıyorum 10 seneden fazla böyle rahat tarayıcı yok zamanında bir kaç hata için opera foruma yazıp güncelleme bile aldırmıştım. Kullanıcıyı dinliyorlar. Herkese öneririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

Youtube reklam işini iyice abarttı.



A
5 yıl
Yüzbaşı

aga bir bende mi çalışmıyor bu uygulama ? geçen sene kurduğumda bütün reklamları engelliyordu şimdi keyfe keder engelliyor. Çözümü bilen var mı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yarbay

yıllık 50 liraya youtube premium al, nasıl fikir? İzlediğin kanallara da destek olmuş ol


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Yüzbaşı

Adblocku 2 yıl evvel sürekli karşıma çıkan tiktok reklamları için yüklemiştim. O gün bugündür daha reklam görmüyorum youtube premium reklamı hariç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yüzbaşı

Araştırmanız lazım hocam. Ben ingilizce dökümantasyondan yaptım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AirLife
C
5 yıl
Er

Bu program youtube nin modlanmis hali new pipe başka bir youtube clienti vanced abonelikler için bir ek apk indirtiyor ve hesaba bagliyor benim içime sinmedi acikcasi ama new pipe öyle değil oturum açmıyorsun aboneliklerini seçip izliyorsun reklamsiz tavsiye ederim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @esevetnov
C
5 yıl
Er

Wifide calismiyor hocam veri için alinabilir ama adguard dns kurun daha iyi olur



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mikropzoft
F
5 yıl
Yarbay

yıllardır kullanırım.. umarım bu programı alt etmeni bir yolu bulunamaz.. yapanlardan da allah razı olsun





L
5 yıl
Teğmen

Ublock origin kullanıyorum ve çok memnunum fakat youtube da sıkıntı yaşıyorum.Sekmeler açıkken veya belirli bir süre açık kalmış videolarda tam ekran yaparken gecikme yaşıyorum bunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı acaba?
Yeni açtığım videolarda sıkıntı yaşamıyorum.



B
5 yıl
Yarbay

merhaba, rss için hangi program ya da eklentiyi kullanıyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @design.code
D
5 yıl
Yarbay

Kullanmasını bilene tarayıcılar için uBlock Origin fazlasıyla yeterli. Özellikle medium mode'u hem performanslı, hem de katı engellemeler sunuyor. Ben de birkaç farklı özelleştirmeyle birlikte medium mode tercih ediyorum. Onun haricinde ağ çapında da engelleme yapan, domain'leri loglayan sistemim mevcut.

Ağ çapında da reklam/takipçi engellemek istiyorum derseniz DNS tabanlı çözümleri önerebilirim. AdGuard Home, Pi-Hole, eBlocker Project, Upribox, Trutzbox, vs. gibi çeşitli sistemler var. Yazdıklarımdan bazıları ek donanım ve ücretli üyelik gerektirebiliyor. Bu arada hepsi open-source'dur.

Bana sadece Smart TV'de reklam/takipçi engellemek için çözüm lazım diyorsanız AdGuard yeterli. Fakat işletim sisteminin Android olması ve dışarıdan apk yükleyebilmeniz gerekiyor.

AdGuard for Android: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/releases/tag/v3.4-beta-1

Yukarıda link'ini eklediğim sürümü yükleyin. Şu anda Beta fakat Android TV uyumluluğu geliştirilmiş sürümüdür. Stabil sürümü yayınlanınca güncellersiniz.

Not: AdGuard'ı kurduktan sonra YouTube Smart TV uygulamasındaki reklamlarını engellemek için ilk önce uygulamalar listesinden YouTube'a tıklayın, daha sonra Clear all data / Veriyi sil'in. Daha sonrasında reklam görmemeniz lazım.