Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1755
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Activison'ın Gazabı: 7 Stüdios Kapanıyor
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
    Activision'ın 2009 yılında satın aldığı 7 Studios'un firmanın aldığı müzik oyunu geliştirmeme kararından sonra kapanacağı rapor edildi.
 
   Bu üzücü durum, 7 Stüdios yapımcısı Damon Conn'un ve diğer çalışanların Twitter'dan verdiği mesajlar neticesinde anlaşıldı. DJ Hero üzerinde çalışan Freestyle Games'e yardımcı olan 7 Studios, ayrıca Guitar Hero VIP Pass DLC'si üzerinde çalışıyordu. iOS için duyurulmayan bir kaç proje ve diğer platformlar için çeşitli konsept çalışmaları da stüdyonun ellerinde oluşacaktı.
 
    Activision, malî raporu sonucunda 4.8 milyar dolar elde ettiğini açıkladığı hâlde müzik kategorisinin verdiği ufak çaplı zarar yüzünden müzik oyunu yapmama kararı aldı. Bunun neticesinde firmanın çatısı altındaki yapımcılar zincirleme bir şekilde etkilendi, etkileniyor...
 




T
13 yıl
Çavuş

Aç gözlülük başka birşey değil..



E
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

...Activision, malî raporu sonucunda 4.8 milyar dolar elde ettiğini açıkladığı hâlde müzik kategorisinin verdiği ufak çaplı zarar yüzünden müzik oyunu yapmama kararı aldı...

Burası açıklamış zaten Activision'ı.



S
13 yıl
Teğmen

ayıp etmişler



X
13 yıl
Teğmen

İlk gördüğümde 7 'adet' studio kapanıyor sandım.



B
13 yıl
Yarbay

activision da kapansın... Bir problem yok yani.. IW ninde activision a ihtiyacı yok.. Boşuna oyun dünyasında kalabalık yapmasın..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.