Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
803
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ACİL YARDIM PLS HOTMAİL ŞİFREMİ, UNUTTUM VE B İ PROGRAM VARMIŞ
K
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

SpotMSN Password Recover 1.4 BU PROGRAMIN TAM SÜRÜMÜNÜ SİTEDEN 17 DOLARA ALINCA Bİ BİLGİSAYARDAN ALINAN HOTMAİL ŞİFRELERİNİ BULABİLİYOMUŞ BU NEK ADAR DOĞRU BİDE BEN ARAÇLAR İNTERNET SECENEKLERİNDEN GEÇM,İŞİ Bİ KAÇ KES SİLMİŞTİM SORUN OLURMU BİLEN BİRİ YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER



K
15 yıl
Binbaşı

msn peki şuan otomatik girebiliyor musun veya da e-postalarına ? Yani önceden otomatik girmek için ayarlamışmıydın şifre yazmadan girmek için? Eğer öyleyse %100 şifreni değiştirirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl
Yüzbaşı

halen otomatik olarak oturum açabiliyorsanız şifrenizi bir program yardımıyla bulmanız mümkün.aksi durumda program size yardımcı olamaz.çünkü bu tür programlar kurulduktan sonraki şifre girişlerini çözebilir
mesela (hiçbiri denenmemiştir)
http://www.programkap.com/msn_messenger_sifre_bulucu%28password_recovery%29_1.23.08.07.html
http://www.yeniprogram.gen.tr/download/4227/Sifre-Gosterici.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

Bir program daha var fakat kendi girdiğin bilgileri binlerce kez evirip çevirip deniyor, günlerce uğraşsanda bulma ihtimali % 1. En kesin çözüm yukarıdakiler bunlardan başkada pek yapabileceğin birşey yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.