S

Yarbay
21 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
11 ay
2017 Clio 1.5 aldim touch plus ama piyasada touch plus secenegi yok
Merhaba bugun 1.5 dizel touch plus clio aldim 2017 model arac. Arac 4 cam otomatik satan arkadas touch plus dedi ama ben sahibinden veya internette touch plus diye bir pakete denk gelmedim sahibinden sitesinde oyle secenek bile yok kafam karisti arabayi pazartesi devir alacagim. 4 cam otomatik sadece iconda var diye biliyordum ben bu paketin detayli ozelliklerini nasil gorebilirim? Hicbiyerde yok
S
12 ay
Clio 4 alacağım ancak kafam çok karıştı paketler karman çorman.
Merhabalar yarın mevcuttaki aracımın satışını vereceğim ford courier kullanıyordum 2016dan beri ilk sahibiyim araç değişikliğine gidip binek bir araba almak istiyorum. Yaklaşık 650bin TL nakit param var 1.5 dci dizel Clio 4 icon paketlere bakıyorum 2016dan sonra makyajlandığını biliyorum icon paket almak istiyorum ama bazı 2016larda çelik jant bazılarında elmas kesim var. Adam aracım icon diyor doğru icon ama diğer aynı yılın araçlarıyla alakası yok. Ne yapacağımı bilemedim...

Sattığım araç ilk aracımdı maalesef çok tecrübem olmadığı için kandırılmaktan, dolandırılmaktan korkuyorum. Otomatik dizel veya benzinli seçenenekleride var ancak benzinli alınır mı veya otomatik alınır mı memnun eder mi hiç bir fikrim yok.

Değerli dostlarım yönlendirebilirseniz gerçekten çok memnun olurum ekonomiden dolayı param pul olmadan bir araç almam lazım gözüme kestirdiğim bu araç oldu başka seçenekleride değerlendirebilirim dediğim gibi araç konusunda tecrübesizim. Egea alacaktım ancak o da çok kafamı bulandırdı çok fazla şirket aracı var yol gösteren bilgili dostlara ihtiyacım var.


Clio 4 1.5dci dizel, egea, i20, opel corsa bunlarda kafamı karıştıran modeller. malum yakıt fiyatları aldı başını gitti litresi 40tl şuan. lpgli bi modelde olabilir ama korkuyorum Antalya sıcağında havaya uçar mıyız bilmem çok korkuttular gözümü
S
geçen yıl
600-500 bin tl ye araba önerisine ihtiyacım var
Merhabalar ford courier 2016 titanium aracım var ortalama piyasası 600-650 bin arası değişiyor. Ticari araba ihtiyacım kalmadığı için arabamı satıp normal otomobil almak istiyorum. Aklımda Egea veya Duster var ancak kararsız kalıyorum. Araçlardan pek anlamadığım için satıp arabasız kalma korkusuda satmama engel oluyor. Egea ilk çıktığında bu forumda çok gömdüler ama şuanda herkes memnun bende arkadaşın egeayı kullandım çok atik ve güzel geldi. İleride satması kolay ve değerini koruyacak bir araba almak istiyorum. 500-600 bin civarı nakit bütçem olacak. Fikirlerinizle aydınlatırsanız çok sevinirim. Aracı Antalyada kullanacağım SUV araçlara çok imreniyorum ama başıma masraf açar mı bilemediğim için geri duruyorum.
S
geçen yıl
Merhaba arkadaşlar macOS Ventura 13.3.1 için autocad ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar sevdiğim bir abim imac m1 aldı işletim sistemi macOS Ventura 13.3.1 bu cihazda autocad kullanmak istiyor ancak malum crack lazım orjinal yazılım felaket pahalı. Son olarak araya sıkıştırayım bu cihaza bir de yazıcı lazım ama hangi yazıcılar uyumlu çözememiş. Benim çok vaktim olmadığı için ilgilenemedim bu konuda da fikir ve yorumlarınız açığım.
S
geçen yıl
Format atıyorum ancak disk seçimi yaptırmıyor yarım format atıyor.
Merhabalar, windows 10 pro indirdim flash bellek içinden iso dosyasını çalıştırıyorum format hazırlanıyor ancak disk bölme veya disk silmek için eskisi gibi seçenekler çıkmıyor artık değişti mi sistem ben mi bişeyi yanlış yapıyorum? Program yükler gibi yüklüyor windowsu 1 kere kurdum baktım pc de hala 2018den kalma dosyalar var ama içleri boş. Nasıl iş anlamadım.
S
2 yıl
E-hacizli araba satışı mümkün mü? Borçlarım yüzünden satmak zorundayım.
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir ticaret ile uğraşan bir kardeşiniz olarak bu sorunun saçma bir soru olduğunu bilerek konuyu açıyorum. Daha önce benimle aynı yoldan geçmiş dostlarımın tecrübelerine ihtiyacım var. Malum piyasa inanılmaz kötü durumda ve artık ticaret yapamaz hale geldim. Aracımı satmak ve borçlarımı kapatmak istiyorum aynı zamanda araçtan gelecek para ile vergi dairesindeki borçlarımıda kapatmayı düşünüyorum. Ortalama 230-250bin TL değerinde bir aracım var. Şuan üzerinde vergi borcumdan dolayı e-haciz mevcut. Bu durum yüzünden araç satışı yapamıyorum. Bu durumda olupta işin içinden çıkabilen var mı? Alıcıdan parayı önden al vergi borcunu kapat öyle notere git demeyin çünkü devir cidden kötü kimse kimseye güvenipte bu şekilde iş yapmıyor başıma dert almak istemiyorum, insanları uğraştırmakta istemiyorum. Vergi dairesi ile görüştüm aracın üzerindeki e-hacizi kaldırırsanız satıp vergi borcumu sıfırlayacağım dedim ama sallamadılar. İnanın aracımı satmak bile istemiyorum sattığımda yerine koyabileceğimi bile düşünmüyorum artık fakat çok bunaldım. Hergün bankalar taciz ediyor ne yapacağımı bilemedim. Tecrübeli arkadaşlarımız varsa aydınlatır bir çıkış yolu gösterirse çok mutlu olurum. Sevgilerle.
S
5 yıl
Yaya geçidinde arkadan vurdular. İlk trafik kazam yardıma ihtiyacım var.
Merhabalar, 3 gün önce ilk trafik kazamı yaşadım.. Yayaya yol verdiğim esnada yaya geçidinde aracıma arkadan çarptılar sol arka tampon ezildi, ufak yırtılmalar ve delik mevcut. Karşı taraf %100 suçlu bulundu ancak bunun için araca hasar kaydı işletmeye değer mi? Siz olsanız ne yapardınız? Sanayide 400 tlye sıfır gibi yapacağını söyleyen ustalar mevcut ısıtıp düzeltecek ve boyayacaklar. (delik ve yırtıkları nasıl halledecekler bende bilmiyorum ısrarla sıfır gibi olacağını söylüyorlar) Sizce 400tl verip sanayide kendim mi yaptırayım yoksa karşı tarafın sigortasına mı yaptırayım? Hadi karşı tarafa yükledim ve hasar kaydı oluşturdum diyelim bu durum aracı satarken bana sıkıntı yaratır mı? Plastik aksam dışında hasar yok. Kapı veya tampon altındaki saç ve tutucular zarar görmemiş. Bide sanırım dilediğim yerde yaptırıp değer kaybınıda karşı tarafın sigortasından isteyebiliyormuşum mümkün müdür? Ne yapacağım çok kafam karıştı 3 gündür aracı görmek istemiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
EPSON L1800 vs CANON IX6850 A3/A3+ Fotoğraf Baskısı
Merhabalar, A3 ve A3+ 200-300 gram aralığında fotoğraf kağıtlarına fotoğraf basmak için EPSON L1800 veya CANON IX6850 almayı düşünüyorum. Epson l1800 6 mürekkep, canon ix6850 5 mürekkep. Epson ortalama 5000tl canon ise özel tanklı modifiyeli hali 2500tl bu fiyat farkı kafamı çok karıştırıyor.

Şuan hali hazırda epson l800 ve epson l1800 zaten kullanıyorum ancak l1800 sublimasyon mürekkebi için kullanılıyor. Epson kalitesinden vazgeçmek istemiyorum ancak sanki canon cihazıda denemezsem çok şey kaçıracakmışım gibi hissediyorum

Bu iki cihaz arasında hangisini tercih etmeli ? internette baskı kalitelerini kıyaslayan video veya görsel bulamadım.
S
6 yıl
3TB HARİCİ HDD DONUYOR AÇILMIYOR - DİSK SAĞLAM [ÖDÜLLÜ]
Merhabalar, elimde WD Elements 3tb hdd var. Pcye bağladığımda disk görünüyor başta bir gidip geliyor ve sürekli diski biçimlendir uyarısı veriyor. Diski aygıt yöneticisinde görüyorum. depolama disk yönetiminde göremiyorum çünkü disk yönetimi tamamen donuyor. hddyi çıkarınca pc rahatlıyor disk yönetimi açılıyor. cmd chkdsk f komutu hiç bir işe yaramadı bir kaç saat düzeltmeye çalıştı sonra bilinmeyen hata dedi.

Yaptığım ve başarısız olan işlemler:
disk yönetiminden yeni harf atadım : İŞE YARAMADI
chkdsk komutları : İŞE YARAMADI
yeni HDD kasası aldım portlarda sorun vardır diye : İŞE YARAMADI.

Sorunu çözen arkadaşa helalinden 100tl havale edeceğim. Disk kesinlikle kafa atmıyor, ötmüyor, tırnak sürtmüyor. Normal açılıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Harici HDD Açılmıyor. Hiç bir çözüm işe yaramadı ( çözene yemek ısmarlıyorum )
Merhabalar, elimde 2TB wd elements harici hdd var. HDD yaklaşık 60cm yükseklikten yere düşmüş ( uyurken kedim masadan yere atmış ) Cihazda bipleme yok, kafa atma yok, disk sürtünmesi yok. Tüm aksamı duyduğum kadarıyla düzgün çalışıyor. Ne yaptıysam cihazın içindeki verilerime ulaşamadım. İçerisinde gerçekten çok önemli iş dosyalarım var. Ürünü cmd veya çalıştır komutlarıyla onaramıyorum direk donuyor veya parametre hatası veriyor. Cihazı pc görüyor ancak cihaza girilmiyor, özelliklerine bile giremiyorum.

HDD varsın çöp olsun ama içindeki belgeleri bir şekilde kurtarmam lazım. Cihazı mediamarkt dan aldım ve garanti ötesi denen bir garanti yapmıştım. Şuan yollarsam sıfır cihaz yollayacaklarını ancak verilerimi kesinlikle kurtaramayacaklarını söylediler. ( cihaza bakmadılar bile )

Daha öncede böyle bir durumu başka HDD de yaşamıştım ve sadece hdd kutusunu değiştirmemle işim çözülmüştü. Garantiyi bozmak istemiyorum var mı bana yardımcı olabilecek ? Çözen arkadaşa güzel bir akşam yemeği ısmarlayacağım ( yemeksepeti )


< Resime gitmek için tıklayın >

dipnot: hdd içeriğine girmek istediğimde girer gibi yukarıdaki bar yeşil olarak ilerliyor ama bir süre sonra donuyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.