Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
114
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acı Direnci Antrenmanlarla Yükseltilebilir mi?
A
7 ay
Er
Konu Sahibi

İyi forumlar arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Gün içerisinde mesleğimden ötürü sürekli haraket halinde olmam gerekiyor ve bir süre sonra cidden kolum kalkmaz hale geliyor. Acaba diyorum kontrollü olarak kendime fiziksel acı uygulayarak irademi ve acıya olan direncimi arttırabilir miyim? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok minnettar olurum.

İnternette bu konu hakkında biraz araştırma yapayım dedim ama sanırım sizde fark etmişsinizdir artık ne YouTube ne de Google arattığınız cümlenin karşılığındaki sonuçları kesinlikle karşınıza çıkarmıyor. Bir süre sonra kafam bulaşık teline döndü ben de buraya geldim. Şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalor -- 19 Ekim 2023; 20:29:5 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

L
7 ay
Teğmen

Sürekli hareket halinde olup bitkin düşmenizin nedeni acı değil yorgunluk. Yani kapıya sıkışan parmağınızı her gün kapıya sıkıştırarak dayanıklı hale gelemezsiniz. Bahsettiğin yorgunluğu daha dinç ve fit vücutla elde edebilirsin ama beslenmen ve dinlenmenin önemini de es geçmemelisin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.