almak isteyen benim ilana bakabilir memnuniyetsizlikten ziyade sırf yüksek hz monitör alacağım için satıyorum ciddi anlamda kaliteli bir monitör aslında. almazsanız bile kafanıza takılan ne varsa cevaplayabilirim kullanım, test vs. eğer çok fps oyunları oynamıyorsanız veya oyunlarda fps takıntınız yoksa yada single player oyunları daha önemliyse kısacası 60hz yetiyorsa çok memnun kalırsınız. kaldıki 4k da 1080ti bile kolay kolay 100 fps i geçmiyor (bende gtx1080le kullanıyorum). hz şöyle bir 100 civarı bari olsa hayatta satmam hatta hala bile 2. monitörüm olarak dursamı bile diyorum çünkü gerçekten 1080p oyundan 4k ya geçince olay çok farklı oluyor, keskinlikler netlikler falan şöyle bir örnek vereyim miyop olanlar çok iyi anlar uzun süre gözlük takmayıpta takar takmaz gözünüz bir rahatlamış gibi olup herşey netleşirya 1080p den 4k ya geçiş öyle oluyor, birde g-sync fps düştüğü anda toparlıyor olayı, piksel aralığı 0,16 mm çoğu bilindik markalarda bu rakam 0,23mm, buna bağlı olarak ppi değeride tam 157, yine o 0,23 aralıklı monitörlerde 90-100 arasında, tek eksik yanı olarak söyledikleri ips panel değil ama bana göre asla sorun değil zaten özellikle ips olmayan 4k baktım tepkime süresinden dolayı birde renk kalibrasyonu yaptığınızda öyle fotoğrafçı gibi tam, keskin renklere ihtiyaç duymuyorsanız standart bir kullanıcıysanız sizi çokta yarı yolda bırakacak bir ekrana asla sahip değil.
Soldan saga tusları 1,2,3,4,5 diye sayıyorsunuz hocam 6 power butonu. Hızlı bir şekilde basmak lazım. Sizinki belki xb281hk modeli diye tuş kombinasyonları değişiktir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >