Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
686
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acemiye şehir içi araba tavsiyesi?
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Eşim için araba bakıyorum. Amaç acemiliğini üzerinden atarken çok masraf yaratmayacak, çok zarar çıkarmayacak bir araba olması. Kendisi küçük olmasını istiyor ki kolay parkedilsin ayrıca darbe alma ihtimali daha düşük olsun.
Ayrıca araba sadece şehir içinde kullanılacak, ailedeki ikinci araba olacağından çok km yapmayacak vs. Sadece eğitim amaçlı ayrıca kısa kolay yerlere gidip gelme amaçlı olacak.

Kendisi 10000 TL bütçe ayırdı. Bu bütçede bakınca yukarıdaki tarife uyan 106, uno, Ka, saxo, corsa, clio, twingo, broadway, fiesta, palio gibi modellerin 10 yaş ve daha üstü modelleri gündeme geliyor. Burada ne tavsiye edersiniz?

Yoksa bütçeyi zorlayıp da yaş olarak daha düşük yaşlı bir araba almaya çalışmak mı mantıklı?



D
14 yıl
Yarbay

P
14 yıl
Yarbay

2000 model altındaki araçlarda pek bir kısıtlama olmaycaktır ama 2000 model üstü Suzuki Swift, Fiat Palio, Lada Vega alınabilir. Daha sonra satacaksanız Palio ikinci eli güçlü olduğundan tercih edilebilir ama ben olsam Swift tercih ederdim. İkinci elde Vega da iyi durumda sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Teğmen

kesinlikle tosba. Tosbayı süren insan her arabayı sürer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Yarbay

twingo hakkında sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. bu adını saydığınız tüm arabalara bir binin önce. sonra karar vermesi daha kolay olcaktır. sayılanlar arasında en geniş iç hacmi olan twingodur. ayrıca her tarafı rahatça görülebildiği için parkederken acayip kolay olur.

twingolarda 99 ve üstüne bakın ayrıca bu paraya.hatta kliması yada sunroofu olsun mutlaka. bu paraya şansıza göre her ikisine de sahip bir model bulma imkanınız da olabilir. sunroofunun ne kadar açıldığını da kendiniz bir araştırın mutlaka. hatta mümkünse sunrooflu bir twiyi MUTLAKA kullanın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

Palio



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.