İyi günler arkadaşlar, Airties 5343 modemimi 30 metre cat5 ethernet kablosu ile komşuda bulunan TPlink Wa701-nd tipi bir access point cihaza bağladım hayrına. Fakat internetin akn'si 10 gün olmadan limite ulaşıyor. Bu yüzden bende access pointe giden internet hızını azaltmak/limitlendirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Airties 5343 modemimi 30 metre cat5 ethernet kablosu ile komşuda bulunan TPlink Wa701-nd tipi bir access point cihaza bağladım hayrına. Fakat internetin akn'si 10 gün olmadan limite ulaşıyor. Bu yüzden bende access pointe giden internet hızını azaltmak/limitlendirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.