Herkese iyi forumlar. Sabahları kürek çekmeye sabah 6'da kalktığım için kahvaltı yapıcak zamanım kalmıyor. Bu yüzden uyanır uyanmaz biraz meyve ve bol su içip ardından L-carnitine içiyorum ve yola koyuluyorum. Bunun vücuda veya mideye herhangi bir zararı olur mu? Teşekkürler.
Sabahları kahvaltı yapmanı öneririm eğer aciliyetin varsa ki her zaman vakit olamayabiliyor 150ml suya yarım ölçek protein hazırlayarak kahvaltı öğünü gibi yapabilirsin o kahvaltı yerine geçecektir
Onemli olan gunluk makrolari yakalamak ise sabahlari muz yemenin sakincasi olmaz, gun sonunda ne kadar protein, yag karb ve kalori tuketilmis o onemli. Ben sabahlari hic acikmam ve zaten vaktim de olmaz o yuzden kahvaltiyi atlarim ama diger 2 ogunde ve aralarda makrolarimi tamamlarim. Soruya gelince carnitine i ac karnina kullaniyordum bos mideyle emilim daha iyi olur diye. Herhangi bir sorun yasamadim ama tabi kisiden kisiye degisebilir bu deneyip tecrube etmek lazim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >