Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
52
Cevap
839
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: A4TECH yerime durmuyor.... yeni mouse ne alayım ?? (3. sayfa)
E
21 yıl
Çavuş

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ali_sami</i>
<br />%99 çok iyimser bir genelleme olmuş. bu konuda arama yapmanı tavsiye ediyorum, dediğim gibi daha önce tartışıldı bu forumda. optik mouse'u yüzeyden kaldırıp indirince sapıtabiliyor. hatta arada kendiliğinden de sapıtabiliyor. burada oyun diye bahsettiğim fps'ler.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

dur ben sana adres vereyim de sen bak istersenwww.schroet.comwww.team3d.netwww.teamzex.com birisi şu an ki en iyi cs klanı, diğer oyunlar için de takımları var, diğer ikisi de amerikanın en ünlü cs klanları..members/rosters bölümüne bir bak istersen adamlar ne mouse kullanıyormuş? o dediğin mouseu kaldırınca oynama olayı toplu da daha fazladır bunu görmek ekstra bir şey istemiyor ki ben 3 senedir toplu kullanırken son 6 aydır optik kullanıyorum ve bence o sapma çok daha ufak..bilmem sizi niye sarmadı ama..



E
21 yıl
Yüzbaşı

Kırılmadan önce Logitech mx700 kullanıyordum. Yaklaşık 6 ay kullandım. Bence harika bir alet. Hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir kere bile takılma ve ya sizin dediğiniz kaldırıp indirirken sapıtma tarzı bir sorun yaşamadım. Pil derdi de yok. Şimdiye kadar hiç bitmedi çünkü geceleri takıyorum uyurken, kendi kendine doluyor. Üstelik de gayet şık duruyor.
Ama siz siz olun sakın içini falan açmayın...



B
21 yıl
Binbaşı

Parası bolsa alsın logitech zaten en iyi teknoloji shu an için ond var ms bile onun arkasından gidiyor onun kullandıgı çözünürlük e hız degerlerine geçmiş durumda...Toplu mouse la oyun oynanırmı diyenleri ben anlmamadım belki tsaduftur ama bir arkadaşın da dediği gibi çoğu kişi ki bende geçeceğim toplu mouse a geri dönüyor ilginç bir olay...
Eğer logitechin veya sizin önerebileceiniz bir ms in güzel toplu ve sorunsuz fps ye uygun br modeli varsa kesin alacağpım ama onun dhısında optik almam cok zor cunku cok acı çektim ben swop 35 imden :)



A
21 yıl
Yüzbaşı

crazy_warrior, dediğini denedim. komik oluyor, hızla sağa ya da sola çekiyorum mouse'u Z yapıyor hehe



C
21 yıl
Yüzbaşı

optik performansı en yüksek olan mouse Logitech, kesinlikle karşılaştırma yapılamaz sonra Microsoft gelir.

A4 tech ler ise tamamen dökülüyor, son çıkarttıkları pilsiz ve optik mouse (adını unuttum) da biraz ilerleme sağlamışlar, Androner yaptığı gibi deneyin zaten anlarsınız.



Y
21 yıl
Yüzbaşı

valla bizim şirkette 5 tane A4 tech optic mause var,
sadece birinden yana sorunumuz var, autocad'te ekranı falan kaydırırden sağ aşağıya doğru uçuça geçiyor. Ama bu sorunla 1 aydır karşılaşıyoruz daha evvel böyle bir sorun yoktu.
Diğer A4 tech'ler ise sorunsuz. Yaklaşık 5 aydır bu mauseları kullanıyoruz. BUnlardan evvel radyo frakanslı mauselar kullanıyorduk pil parasından ve pilin hep kiritik anlarda bitmesinden gına gelip hepsini hurdaya çıkarıp bunları almıştık,

dediğim gibi
gayet pis bir ortamda :), masaya kola, çay, çorba.. binimum her şey dökülür sorunsuz çalışıyorlar, bir tek biri şehit düştü bence buda normal,
o yüzden bence A4 techi aşırı eleştirmeye gerek yok biz CAD ve mesai saatleri dışında :) BF1942 ortamında bu mauslardan memnunuz. Tabi belki muhteşem değiller ama 12 milyona alıyorsunuz, filo kurarım be..

Benim arkadaşlara tavsiyem,
hiç bir markayı abartmayın sonra fiyatı hiç ucuzlamıyor :)



T
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ehuehueh valla arkadaslar herkesin bugünlerde a4 lerde sorunları cıkmaya basladı desenize bu aralar internette sadece a4 mouselara bulaşan bi virüs var :))



B
21 yıl
Binbaşı

Şöyle taksitle iyi bir fiyata nerden alabilirim logitech mx500 netten veya İzmirde bir yerden :)



H
21 yıl
Yarbay

arkadaslar bende alacagim bir tane mouse 2 tane secenek var onumde hepsiburada.comda baktim fiyat ve yorumlara..alinabilecek 2 mouse da optik birisi Quake 3D Optikal mouse digeri ise A4 TECH WOP-35 OPTİCAL mouse.. quake 8+kdv A4 11+KDV USD....

İkiside iyiye benziyor ama ben quake alacagim sanirim ne dusunuyorsunuz..
kullanan varmi aranizda.. a4 de virus varmis yaa..



B
21 yıl
Binbaşı

oyun oynamayacaksan al wop-35



A
21 yıl
Yüzbaşı

bende alacam en fazla 20 milyona ama karar veremedim.
mouse'u kullanırım ama, fps pek oynamam. benim mouse bozuldu, o yüzden alacam. ne önerirsiniz?



T
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

wop 35 aldım 1 haftadır kullanıyorum sorunsuz öneririm o saga sola sallama testinden gecti benim mouse ama eski wop35lerde cidden problem cıktıgına sahit oldum bu zaman zarfında ama yeni aldıgımdan gayat memnunnum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay

7 senelik hort.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.