Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
248
Tıklama
1
Öne Çıkarma
A Quiet Place: Day One'dan yeni fragman yayınlandı
T
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

A Quiet Place: Day One'dan yeni fragman yayınlandı
Son yılların en başarılı korku-gerilim serilerinden biri olan Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) serisi, beyazperdedeki yolculuğunu sürdürüyor. Bir yandan serinin üçüncü filmi için hazırlıklar sürerken, bir yandan da ilk spin-off filminin çıkışı için gün sayılıyor. İzleyicileri seride anlatılan olayların en başına götürecek olan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One), önümüzdeki ay sinemaseverlerle buluşacak.



28 Haziran'da vizyona girecek film için tanıtım çalışmalarına hız veren Paramount, filmden yeni bir fragman daha yayınladı.



Ayrıca Bkz.Furiosa'ya dair ilk yorumlar oldukça olumlu



A Quiet Place: Day One, Uzaylı İstilasının İlk Günlerini Anlatacak



Day One, A Quiet Place filmlerinde gördüğümüz sese duyarlı yaratıkların Dünya'ya geldiği ilk günlere odaklanıyor ve uzaylı istilasının ilk günlerinde büyük şehirlerde yaşananları anlatıyor. New York gibi kalabalık ve gürültülü bir şehirde sese duyarlı yaratıklarla karşı karşıya kalan insanlar, en ufak bir sesin bile ölüm anlamına geldiği bu kıyım sırasında zorlu bir hayatta kalma savaşı verecek.



Pig filmiyle çıkış yapan Michael Sarnoski'nin yönettiği filmin başrollerinde Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff ve Djimon Hounsou yer alıyor.





 Haberi Portalda Gör

D
2 hafta
Yarbay

Önemli olan bu film zaten, ilk iki film çok sıkıcı.



B
2 hafta
Yarbay

Bol detaylı olur umarım. Saçma sapan koşup kaçmaca olsada izlerim. Lakin beğenmem.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 hafta
Yarbay

Distopik filmler çok zevkli ya keşke daha çok yapılsa. CGI bu kadar ilerlemişken yeteri kadar çeşitlendiremediler diye düşünüyorum.



S
2 hafta
Yarbay

Şu fragmanın yanindaİlk iki film gerçekten kötü hissettirir, ilk iki film sonrası bu filmin yapılması fikrini kim kabul ettirdiyse tebrik ederim




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.