Merhaba arkadaşlar, 9volt pille çalışan ölçü aletim var. cihaz sürekli açık olduğundan pili çok çabuk bitiriyor. 3 günde 10 kat daha uzun ömürlü olduğu iddia edilen pil bile bitiyor. 6 kalem pili seri bağlamayı düşündüm ama görünen o ki sürekli pil almak ekonomik olmayacak. 9v pil yerine kullanabileceğim tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bende fluke 289 ölçü aleti var. Pil canavarı. 6 tane alkali AA pil takılıyor. Sürekli ölçüm, kayıt özelliği var. Yinede 3 günde pili bitiriyor. 6 adet pil gayet mantıklı bir çözüm olur sizin için. Ama 9v voltaj regülatörü var piyasada. L7809C voltaj regülatörü sizi mutlu edebilir bence.
9volt pille çalışan ölçü aletim var. cihaz sürekli açık olduğundan pili çok çabuk bitiriyor. 3 günde 10 kat daha uzun ömürlü olduğu iddia edilen pil bile bitiyor.
6 kalem pili seri bağlamayı düşündüm ama görünen o ki sürekli pil almak ekonomik olmayacak. 9v pil yerine kullanabileceğim tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
yardımlarınız için teşekkür ederim.