Arkadaşlar yeni almış olduğum MSI 9600GT ekran kartımın 1.DVI girişi samsung(LCD) monitörüme bağlı ben 2.DVI girişini LCD tv ye bağlamaya çalışıyorum(DVI to VGA) ama bir türlü görüntü alamadım.Ayarlardan 2.DVI i nasıl aktif adebilirim.denemelerimde ikinci görüntü birimini tv olarak ayarlıyorum ama görüntü alamadım acaba S-video dan mı görüntü vermeye çalışıyor.Çözünürlük LCD TV nin kabul ettiği ayarlada ama bir türlü 2.DVI çıkışından görüntü yok.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
ben 2.DVI girişini LCD tv ye bağlamaya çalışıyorum(DVI to VGA) ama bir türlü görüntü alamadım.Ayarlardan 2.DVI i nasıl aktif adebilirim.denemelerimde ikinci görüntü birimini tv olarak ayarlıyorum ama görüntü alamadım acaba S-video dan mı görüntü vermeye çalışıyor.Çözünürlük LCD TV nin kabul ettiği ayarlada ama bir türlü 2.DVI çıkışından görüntü yok.