Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1345
Tıklama
2
Öne Çıkarma
9 Daireli Apartmanımızın 10.Dairesinde İkamet Eden 4 Komşumuz Varmış Meğer!!!
K
11 yıl (811 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçenlerde posta kutusuna seçmen kağıtlarımız gelmiş...Bizimkileri ararken çok sıradışı birşeyle karşılaştım.

Apartman 4 katlı ve zemin kat da olmak üzere 9 daireden oluşuyor. Aynı cadde, mahalle, sokak ve apartmanda yaşadığımızı öğrendiğim ve aslında hiç farketmediğimiz 10. dairede oturan 4 kişilik Yılmaz ailesinin nereden geldiğini bilen yada tahmin eden birileri var mıdır acaba?

Şimdi diyorum ki şikayet edeyim nereye edeceğim???

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
11 yıl (5641 mesaj)
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.