Değerli Ses Uzmanlar, benim kafamda Marantz NR1510 Sinema ve Stereo bir arada olan anfiden almak var. 8 Ohm Empendans , buna uygun bir kolon bakarken mutlaka 8 Ohm olan mı almalıyım yoksa 4 yada 6 Ohm larda kullanılabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Selam.8 yada 6 ohm kullanabilirsiniz.Genellikle üreticiler 4ohm tavsiye etmez, nedeni daha fazla akım çektiği için güvenli bulunmaz. Ancak ben yarı sesi geçmem derseniz 4ohm kullanılabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.