Kimseye tp-link onermiyorum artik. Suana kadar 2 modemini kullandim. Biri 3 sene sonra yandi, digeri ilk senesinde elektrik gidip geldiginde yandi. Garanti ise sadece satin aldigim fiyati iade veriyor, 11 ay once 240 liraya aldigim modem 550 lira olmus, tuketici hakkim olan misli ile degisimi istedigimde mumkun olmadigini soyleyip gecistiriyorlar. Hakem heyetine dustuk.
Mediatek chipsetli bir modemim var.Vdsl olarak 50 mbitte snr değerim geceye kadar 8.8 gece olunca 7.9 civarına düşüyor.Kopma olmuyor ama crc hatalarım çok.Yerli yabancı çoğu forum sitesinde diyorlar ki broadcom chipsetli modemler bakır altyapıda çok daha stabil ve iyi olmayan snr değerinde kararlıdır.Acaba bu modemi alsam bu konuda net şekilde katkı alır mıyım? Crc hatalarına olumlu anlamda etki eder mi? Teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr900-1900mbps-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-2-usb-3-0-port-cift-cekirdek-cpu-beamforming-teknolojisi-tether-mobil-uygulama-destegi-p-BD803890?magaza=Hepsiburada
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >