Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
70k'ya kadar sadece kasa hakkında fikir/öneri
L
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar. Yine birilerine sistem topluyorum
Kaliteli parçalar üzerine bi sistem oluşturduk. Evet biraz pahalı duruyor ama talep üzerine seçebileceğim en iyi parçaları seçtim. Forumdaşlardan da fikir istiyorum. Hazır sistem veya böyle toplama araçlarından olmalı. Parça parça alınma durumu bulunmuyor.
Sistem bu şekilde. Merak ettiğim konu bunda neleri çok düşürmeden kısarsak buna bi 4070 ti super koyabiliriz ? Önerilere açığım yoksa sistem bu şekide alınacak.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/N74LNNU1



A
3 hafta
Yarbay

M
3 hafta
Yarbay

L
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Hocam onlardan birini şöyle bi şeye dönüştürdüm ama anakart olarak pek seçenek yok. X670 nasıl bir seri hiç bilmiyorum. Onun yerine neredeyse aynı fiyatla
https://www.gaming.gen.tr/urun/341818/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-6400mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-mini-dp-matx-anakart/
Bunu da ekleyebilirim.




Bu mesajda bahsedilenler: @a-f-h
A
3 hafta
Yarbay

İkisi de olabilir. Wifi ihtiyacınız varsa b650m-e de bakabilirsiniz. Port sayısı olarak x670 daha zengin. Mesela 20 gbit type-c var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.