pejo 206 araç sahibiyim, evlendiğim için ileriye dönük olarak biraz daha geniş araç arayışındayım. araç manuel olabilir, yılda 10 bin km yapıyorum (7 bin şehir içi, 3 bin şehir dışı), lpg'ye uyumlu olmalı, az yakmalı, masrafı az olmalı. hızlı araba kullanmam, uzun yolda 100 km/sa ortalama ile giderim. bütçem 700, kredi çekmek istemiyorum, en az 750'ye çıkabilirim. sice bu fiyat aralığı için tercihim hangisi olmalı.
fiat egea 1.4 fire (1.0 turbo motor da var) clio 4 sw 0.9 tce (1.2 atmosferik alınır mı?) clio 5 hb 1.0 tce (1.0 sce çok üzer mi?) sandero 0.9 tce veya 1.0 tce 301/C-Elysse 1.2 puretech
sorularım şunlar 1- Egea 1.0 turbo mantıklı mı? mtv'si az ve yakıt tüketimi de daha iyi ancak hiç macera aramadan 1.4 fire mı alınmalı? 2- clio'da 1.0 sce beni çok üzer mi? hız yapmıyorum ve çoğunlukla 2 kişiyiz. 3- sandero, clio, egea üçlüsünden hangisi daha mantıklı? 4- konfor çok önemli değil, temiz bir symbol veya taliant da iş görür mü? 5- şimdiki arabamdan ötürü pejo düşünmüyorum ancak 301 mantıklı mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sorularım şunlar 1- Egea 1.0 turbo mantıklı mı? mtv'si az ve yakıt tüketimi de daha iyi ancak hiç macera aramadan 1.4 fire mı alınmalı? 1.0 Turbo 1.4 Fire dan daha sorunsuz :) 2- clio'da 1.0 sce beni çok üzer mi? hız yapmıyorum ve çoğunlukla 2 kişiyiz. Çekiş ve hacim olarak üzer. 3- sandero, clio, egea üçlüsünden hangisi daha mantıklı? Geniş araç arayışındasın tabiki egea. 4- konfor çok önemli değil, temiz bir symbol veya taliant da iş görür mü? 750 bin e symbol,taliant alınmaz. 5- şimdiki arabamdan ötürü pejo düşünmüyorum ancak 301 mantıklı mı? Dizelini alırsan mantıklı.
oda neden 1.0 değil de 1.4 dersen 1.0 az bulunan bir araç şimdi olmasa bile zaman geçtikçe usta sıkıntısı çekilir. piyasası da 1.4 gibi olmaz. Egea alan kesim biraz daha anlayış olarak hacimci kesimdir.
pejo 206 araç sahibiyim, evlendiğim için ileriye dönük olarak biraz daha geniş araç arayışındayım.
araç manuel olabilir, yılda 10 bin km yapıyorum (7 bin şehir içi, 3 bin şehir dışı), lpg'ye uyumlu olmalı, az yakmalı, masrafı az olmalı. hızlı araba kullanmam, uzun yolda 100 km/sa ortalama ile giderim.
bütçem 700, kredi çekmek istemiyorum, en az 750'ye çıkabilirim.
sice bu fiyat aralığı için tercihim hangisi olmalı.
fiat egea 1.4 fire (1.0 turbo motor da var)
clio 4 sw 0.9 tce (1.2 atmosferik alınır mı?)
clio 5 hb 1.0 tce (1.0 sce çok üzer mi?)
sandero 0.9 tce veya 1.0 tce
301/C-Elysse 1.2 puretech
sorularım şunlar
1- Egea 1.0 turbo mantıklı mı? mtv'si az ve yakıt tüketimi de daha iyi ancak hiç macera aramadan 1.4 fire mı alınmalı?
2- clio'da 1.0 sce beni çok üzer mi? hız yapmıyorum ve çoğunlukla 2 kişiyiz.
3- sandero, clio, egea üçlüsünden hangisi daha mantıklı?
4- konfor çok önemli değil, temiz bir symbol veya taliant da iş görür mü?
5- şimdiki arabamdan ötürü pejo düşünmüyorum ancak 301 mantıklı mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >