Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
6plus sarj sorunu
F
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Geçen gün bi yakınımızdan j5 le takasa iphone 6 plus aldım.Fakat sarj olmuyo telefon zaten bunu belirtmişti aldığımızda ben şimdi çozum ariyorum.ilk baslarda 17 ye kadar dolu oluyodu git gite dusmeye baslasi simdi 3 ten yukari cikmiyo.Fakat olay bu degil ikide bi kapqnip duruyo %17 iken bi anda kapaniyo sarj 1 e dusuyo sonra 5 e cikiyo garip garip seyler oluyo.Yeni batarya almalımıyım sorun bataryamıdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

Başka bir kabloyla denediniz mi? Yine aynı sorunları veriyor mu? Bataryada da sıkıntı olabilir, şarj entegresinde de. Açıp kontrol etmek lazım, garantisi varsa eğer servise götürün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Telefoncuya götürdük bataryadan bisey degistirdi sanirim entegre dediginiz sey.Ondan sonra sarj olmaya basladi sarj 20 ye kadar duzenli olunca aldim telefonu evde takicaktim sarja yine gitti ayni sekilde oldu baska kabloyla denemedim garanti yok hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Bataryada sıkıntı olabilir ,benim 5 tede sabah kalktım oyuna giriyorum telefon yeniden başlıyor şarza takıyprum yine yeniden başlıyor en son battery life ı yükledim bide ne göreyim bataryanın sadece 110ma kapasitesi kalmış 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.