< Resime gitmek için tıklayın > Evet arkadaşlar oradan buradan aldığım yardımlarla topladığım sistemi sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim. Ram konusunda şimdilik 8 GB yeterli diye düşünüyorum bi süre sonra bir 8 GB daha ekleyeceğim. En çok kafamı karıştıran işlemci oldu arkadaşlar PC için en önemli şey İşlemci ve Ekran Kartı'dır bu yüzden hata yapmak istemiyorum AMD RYZEN 1700 ile INTEL CORE İ7 6700K arasında ciddi şekilde kararsız kaldım kafam allak bullak oldu, oyun için PC topluyorum hangisi daha iyidir AMD'nin artıları 8 çekirdekli ve stok fan'ı olması Intel'de 4 çekirdek var ve stok fan'ı yok bu sebepten ısınma sorunu olurmu ? Siz ne düşünüyorsunuz iyice kararsız kaldım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Anakartı X serisi almalısınız. Eğer alamıyorsanız Gigabyte b350 Gaming 3 alın b serisi anakartların en iyisi o VRM ısınması daha az. Ramlerde 3200mhz olmalı bence şuan AMD 3000 den fazlasını veremiyor ama ilerde lazım olur.
Evet arkadaşlar oradan buradan aldığım yardımlarla topladığım sistemi sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim. Ram konusunda şimdilik 8 GB yeterli diye düşünüyorum bi süre sonra bir 8 GB daha ekleyeceğim. En çok kafamı karıştıran işlemci oldu arkadaşlar PC için en önemli şey İşlemci ve Ekran Kartı'dır bu yüzden hata yapmak istemiyorum AMD RYZEN 1700 ile INTEL CORE İ7 6700K arasında ciddi şekilde kararsız kaldım kafam allak bullak oldu, oyun için PC topluyorum hangisi daha iyidir AMD'nin artıları 8 çekirdekli ve stok fan'ı olması Intel'de 4 çekirdek var ve stok fan'ı yok bu sebepten ısınma sorunu olurmu ? Siz ne düşünüyorsunuz iyice kararsız kaldım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 7 Mayıs 2017; 4:26:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >