Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
457
Tıklama
3
Öne Çıkarma
5K Apple Studio Display karşınızda
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

5K Apple Studio Display karşınızda



Apple’ın yeni Mac Studio mini PC modelini tanıtmasının ardından eşlik edecek yeni yüksek çözünürlüklü monitör modeli de duyuruldu. 5K Apple Studio Display pek çok önemli özellik ile geliyor.



5K Apple Studio Display özellikleri ve fiyatı



Yeni 5K Apple Studio Display monitör modeli 27 inçlik ekranında 5K çözünürlük sunuyor. Parlamayı azaltmak için nano desen teknolojili bir panel seçeneği de mevcut. Alüminyum kasaya sahip olan cihaz ince ekran kenarları barındırıyor. Entegre stand ise 30 dereceye kadar eğilebiliyor.



Ayrıca Bkz.Apple yıkmaya geldi: Karşınızda yeni Apple M1 Ultra



Sektörde bir ilk olacak şekilde monitöre Apple A13 yongası entegre edilmiş. Bu yonga ses sistemini kontrol etme, web kamerayı yönetme gibi fonksiyonları monitör içerisinde yerine getiriyor ve verimlilik sağlıyor.



Center Stage destekli 12MP çözünürlüğünde web kamerası ise sahnede kullanıcıyı ortaya alacak şekilde optimizasyon sağlıyor. Üçlü mikrofon dizilimi ve Dolby Atmos destekli 6 hoparlör dizilimi zengin bir görüşme tecrübesi sunuyor.



3 adet USB Tip-C portunun yanında Thunderbolt 4 portu da dizüstü modelleri ile veri aktarımı ve 96W şarj imkanı gerçekleştirebiliyor. 5K Apple Studio Display modeli 27999TL başlangıç fiyat etiketine sahip.




Kaynak:https://9to5mac.com/2022/03/08/apple-announces-new-studio-display/

 Haberi Portalda Gör

O
2 yıl
Yüzbaşı

Yani bu monitöre; bir açıdan da taşınamayan en büyük iPad de diyebiliriz A13 işlemcisi ile...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

X
2 yıl
Yarbay

Çok kalın olduğu için yandan fotosu yok 😁



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 yıl
Binbaşı

Pro displaye kıyasla çok daha alınabilir bir fiyat olmuş, genel piyasayı düşünürsek prof. bir referans monitörü için (apple olduğunu da katarsak) iyi fiyat bile denebilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

Tanıtmaz olaydılar eski ürünlere de zam gelmiş.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.