D serisinde daha yüksek kontrast alırsın ve forum genelinde Smart TV içeriğinin daha geniş olduğu söyleniyor. LW serisinde ise 3D FPR gözlük dolayısıyla çok daha rahat ve başarılıdır. Ayrıca LW panelleri mat paneldir, izleyeceğin yer ışık alıyorsa parlama yapmaz. SW local dimming vardır (D serisinde 7000 den başlar), clouding/backlight bleeding sorunları IPS panel olması nedeniyle daha azdır D serisine göre.
SD yayınlar ise gelen kaynağa göre çok farkeder, ayrıca farklı kanallar farklı kalitededir. Bu nedenle karşılaştırma yapmak çok zordur. Ekran boyutu büyüdükçe kalite bozulur, yeterli mesafeden izlemek şarttır tatmin edici görüntü için. LW serisinin SD yayın videoları şu linkteki ilk mesajda mevcut, orayı bir incelemeni tavsiye ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >