Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
550W Power yeterli mi?
H
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar en üst limit hangi ekran kartına kadar yeterli olur bu Power? gtx 1080,gtx 1070 ti besler mi bu power? (İşlemcim R5 1600) (Anakartım B450M S2H).
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasaNovigrad42 -- 3 Ocak 2023; 18:59:32 >

L
geçen yıl
Yarbay

O psu kaç sene ve ne kadar yük altında kullanıldı ?

Üzerinde yazan değerler kullanım şekline göre her sene düşer, yıpranmaya maruz kalıyor sonuçta, aşağıda ki incelemeye göre psu'nu değiştirmen gerekiyor.

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_ti_review,7.html

    <li class="ql-align-justify">Nvidia GeForce GTX 1080 Ti - On your average system the card requires you to have a 600~650 Watts power supply unit.</li>



E
geçen yıl
Yarbay

O psu elinizdemi yani siz mi kullanıyorsunuz? yoksa o da alınacakmı ? Eğer elinizde ise psu, alınanan kartla onu bir deneyin. Kapanma, reset atma , kasma gibi sorunlar olacakmı diye.

Fakat kendi kullandınız yıllar boyunca kullanılan bir psu ise yukarda denilenler doğru , eskime yıpranma payı gibi şeyler. Çünkü iyi bir psu olsa da, eski seri bir psu muhtemelen yıllarca kullanılmıştır.

Elinizde ise ocz psu önce bir deneyin, sıkntı oluyorsa 600 wattlık iyi bir marka modelle yola devam edersiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.