Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
746
Tıklama
0
Öne Çıkarma
55 Inc TV Tavsiyesi
M
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Ben Amerika'da yasiyordum, gecen ay Turkiye'ye dondum. Televizyonlardan pek anlamiyorum, Amerika'dayken de 8 sene evvel bir tv almistim, bu seneye kadar onu kullandim. Simdi Istanbul'a dondugum icin burada da ev kurmak zorunda oldugumdan is televizyona geldi. Pek anlamiyorum ve sizin de bir fikrinizi alayim dedim.

Sanirim Turkiye'de 4k yayin yok. Sadece TRT'nin bir haber kanali varmis, TRT'yi de ben izlemem ama gene de almisken 4k alayim diyorum. Cunku cok film ve Netflix izlerim.

55 inch bir tv bakiyorum, hangi markalari ve modelleri tavsiye edersiniz? Turkiye'ye sanirim Amerika'daki gibi kaliteli mallari gondermiyorlarmis, oyle dediler. Ben LG 55EG910V alacaktim gecen hafta ama iyi ki almamisim. Forum'da baya elestirenler olmus, bir arkadasin tv'yi degistirmemisler mesela.

Ben de tam bu yuzden size soruyorum. Turkiye'de sanirim markalar urunlerinin arkalarinda durmuyorlar. Ben New York'ta valla 5-6 senedir aldigim 3-4 tane telefonu, herhalde cesitli sebeplerle 10 kez degistirmisimdir, tek kelime etmeden ozur dileyip degistiriyorlar. Turkiye'de isler baska tabii ki, bu TV'lerin garantileri nelerdir? Degisme yaparlar mi? Ekstra bir sigorta yaptirmali miyim? Hangi 55 inch tv'yi tavsiye edersiniz?

Dedigim gibi, Netflix cok izliyorum. Bilgisayardan Apple Tv araciligi ile film izlerim. Ama sanirim artik filmleri bilgisayardan usb'ye, usb'yi de tv'nin usb'ye takarak izleyebiliyorum, oyle dediler. Hangi tv'yi tavsiye edersiniz? Hangi markayi almaliyim?

Simdiden tesekkur ederim.



C
8 yıl
Yüzbaşı

O fiyatlara teknosada 58uf830v modeli var suan forumda cok konusulan bir tv isterseniz onuda bi arasitirin yada alin tavsiye eden cok fiyat ve performans acisindan burdan bakabilirsin
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114015183



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.