Coolermaster 500 watt PSU ve i7 2600 CPU olan bir sisteme, yeni bir PSU gerektirmeyecek max ya da en uygun diyelim ne ekran kartı almalıyım? Marka takıntım yok chipseti nvidia ya da ati olabilir. Şöyle ki erkan kartlarının fiyatlandırma politikasını çom uçuk buluyorum. Ekran kartının işlemciden pahalı olması saçma geliyor bana ve çok hızlı ucuzlayan bi parça o yüzden sisteme göre zayıf kalan bi kart aldım bu PC'ye, HD5670 idi galiba. Şimdiye kadar işimi gördü ama artık Modern Warfare3 ve Battlefield3'te güzel çizemiyor haliyle. Ricam bu sistem için öncelikle enerji ihtiyacı için halihazırdaki PSUnun yeterli olacağı (bir DVD iki de sabit disk sürücü bağlı) en iyi ekran kartı ne alabilirim? Fiyat üst sınırı yok aslında çok uçmadıkça ama başta dediğim gibi ama yarın 200tlye düşecek kartların 750tlye satılması da ayıp bence. teşekkür ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.