Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
6130
Tıklama
0
Öne Çıkarma
50' Plazmada 1366x768 çözünürlük düşük mü?
C
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

1 hafta içinde 47-52" arası bir TV alacağız. Şu an Samsung'un PS50B450 dikkatimi çekti fiyat olarak uygun, 2200 civarı, Anadolu garantili. Ürün ile ilgili kafamdaki soru ise, 50" gibi büyük bir ekranın Full HD'den düşük olması sıkıntı yaratır mı? Örneğin pikseller tek tek seçilebilir ve bu da gözü rahatsız eder mi. TV en az 3mt'den ortalama 3.5-4mt den seyredilecek. Kaynak ise digiturk+ olacak, yanlız bildiğiniz gibi sadece 4-5 kanal HD yayın yapmakta dolayısıyla genelde SD standardında yayın seyredilecek.

Bu ürün yerine tavsiye edeceğiniz başka marka/model var mıdır? Plazma olacaksa gönül tabi panasonicten yana ama ib'de bile 3500ün üstünde fiyatlar. LCD'de ise alınabilecek marka/modeller 47"ler 3000TL'den başlıyor. Kendime alacak olsam 47pf8404 modelini alırdım ama bu TV dedeme alınacak ve genelde ligTV seyredilecek. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 15 Eylül 2009; 14:33:19 >

V
14 yıl
Teğmen

Pany C'yi boşverin demişsiniz. Peki rica etsem şu Panasanic Plazmaların seri no sıralamalarını yazabilir misiniz?
İB'de S10 gözükmesine rağmen Panasonic.com'da S1 var... Nedir bu farklar?

http://www2.panasonic.com/match-maker/?/#/televisions/series/S1%28P%29
http://www.istanbulbilisim.com.tr/-PANASONIC-PLAZMA-TV,65,1407.html



B
14 yıl
Yarbay

EVEEEEET, EN SONUNDA, bugün bir başka neden dolayısıyla bulunduğum Gaziantep'te iken, biraz vakit geçirmek için uğradığım SANKO Alış-Veriş Merkezindeki geniş TEKNOSA Mağazasında, hiç ummadığım halde Samsung 50B450'yi teşhirde görme şansım oldu. Daha önce farklı mağazalarda zaten görmüştüm. TeknoSA'da görme şansımın olması,www.teknofiyat.com 'da, en ucuz fiyatın TeknoSA olması dolayısıyla önemliydi. Daha önceki bazı küçük ürünlerdeki tecrübelerim TeknoSA'nın internet sitesi ile mağaza fiyatlarının her zaman aynı olmadığı, mağazadaki fiyatın biraz daha pahalı olduğu yönündeydi. ANCAK bu kez mağazadaki fiyat da internet sitesindeki fiyat ile aynıydı, ÜSTELİK internet istesinde sadece Axcess ve Worldcard'a taksit varken, bu mağazada Garanti Bankası kartlarına da 3+5 taksit imkanı vardı. Sonuçta şimdilik 1799 TL / 8 takside maloldu.

Şansım önce yaver gitmedi, 50B450'nin kapalı kutudakileri bitmiş, sadece teşhir ürünü kalmıştı. NEYSE Kİ şans eseri İsatanbul Metro City'den 1 adet kapalı kutuda bulundu ve ayırtıldı. Hafta içi önce İstanbul'dan Gaziantepe'e, sonra Gaziantep'den Antakya'ya gönderilecek. Zaten böyle bir ürünü değil Antakya'da görüp almak, Adana'dan bile gidip arabaya atıp getime gibi şansım yok. Koca kutu ancak Fiorino, TransitConnect, Kangoo vb gibi bir araca sığar heralde. Adana'dan görerek de alsam, internetden de alsam, her halukarda kargoya mecbur kalacaktım.

İNŞALLAH can sıkıcı bir durum olmadan hafta içinde SAPASAĞLAM, TEMİZ ve SORUNSUZ bir şekilde ulaşır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

50B450 teşhir ürünü çıkınca, iade ettim. Yerinewww.ereyon.com dan 100TL daha pahalı olan yeni serisini aldım. 50C450
1366x768'in 50" plazmalarda gerek HD uydu yayınlarda gerekse SD uydu yayınlarında hiç de düşük olmadığı kanaatindeyim.
İlk 200-250 saat görüntü ayarları mümkün olduğu kadar düşük veya kapalı kullanmak zorunda kalmasam şu dünya kupası maçları, eminim çok daha keyifli olacaktı. Gülü seven dikenine katlanır misali ilk 250 saat katlanacağım artık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.