Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
66
Cevap
8061
Tıklama
123
Öne Çıkarma
5 yaşındaki çocuğun kafasını muşta ile deldi #KısastaHayatVardır
M
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

BAŞAKŞEHİR'de 5 yaşındaki Yakup Berk, babası ve babaannesiyle dişçiden çıktığı sırada muştalı saldırıya uğradı. Kafatası delinen Yakup Berk'in babası İbrahim Berk, saldırganın peşinden koşarak yakalanmasını sağladı. 17 yaşında olduğu öğrenilen saldırgan tutuklandı.Başakşehir'de yaşayan 5 yaşındaki Yakup Berk, babası İbrahim Berk ve babaannesiyle dişçiden çıktıkları sırada 17 yaşındaki bir kişinin muştalı saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında baba İbrahim Berk, peşinden koşarak saldırganı yakalandı. Polise teslim edilen saldırgan tutuklandı. Hastaneye götürülen küçük çocuğun kafatası delinirken başına 3 dikiş atıldı. Baba İbrahim berk, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.  Olayı kapkaç sandığını ve saldırganın peşinden koştuğunu anlatan İbrahim Berk, “Annem ve iki oğlumla beraber dişçiye gitmiştik. Dişçi çıkışı kapının önünde bekleyen bir kişi vardı. Biz onu geçtikten sonra küçük oğlum Yakup'a saldırdı. Kafasına muştayla vurdu. Ben vurduğunu görmedim. Annemin sesiyle kaçan birini görünce peşinden koşmaya başladım. Çevredekilerden yardım istedim. Bir motosikletli takip etti. O sırada kendini taksiye atmış. Takside yakaladık. Sonra polisi aradık. Polis gelince rahatladım. O sırada annemi aradım. Annem eczanede olduklarını ve kanamayı durduramadıklarını söyledi. Polis zanlıyı götürdü. Biz de Yakup'u en yakın hastaneye götürdük. Tomografi çekildi. Kafasında muştanın dişlerinden dolayı iki darba almış. Biri çok derindi kafatasını delmişti. Derin olan yere zımba ile üç dikiş atıldı. Annem 'kafasına vurduğunda çıkan ses kırılma sesi gibiydi' diyor. Düşmanımın başına gelmesin. Bir insandan nefret edebilirsiniz, düşmanınız olabilir ama böyle bir şey yapılmaz" dedi.“KÖTÜ BİR ABİ GELİP KAFAMA VURDU"Oğlu Yakup'un sağlığının şu an iyi olduğunu ancak olayın takipçisi olacağını belirten Berk, “Oğlum olayların farkında. Soranlara 'kötü bir abi gelip kafama vurdu' diyor. Ancak saldırganı yolda görsem tanımam. 17 yaşındaymış. Bu kişinin insan olduğundan şüpheliyim. Benim tek isteğim bunun toplumdan izole edilmesi. Bize verdiği zararı başkasına vermesin" diye konuştu.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Tum ailesinin kafasi mustayla parçalanmalı. Genelde bu tiplerin ciktigi aileleri biliyoruz kimlerden olusuyor.
Yoruma Git
teramycin - 5 yıl +188
Ben bu ülkenin vatandaşı olarak adalete güvenmiyorum.
Kendimden önce ailemi düşünürüm.
Eğer beni başıma böyle bir şey gelirse. Çok vahşice şeyler y...
Yoruma Git
Yorumun Devamı buradan bir taytlı geçti - 5 yıl +123
suç oranlarını sıfıra indirmenin tek yolu var. suça meyilli 100.000 lerce cani manyak sapık çalışma kamplarında izole edilmeli. milletin sabrı kalmadı
Yoruma Git
Venomv - 5 yıl +62
H
5 yıl
Binbaşı

Bu saldırılan yavrucağın babası İbrahim Berk bir miktar meşhur ve zengin birisi. Rusyada "yalan makinesi" geliştirmesi yapıyor ya da öyle bir şeyin patentine sahip.

https://www.youtube.com/channel/UCfjPxcB6SarZJbWU_HX6fnQ

Burada youtube kanalı var 150 bin aboneye sahip. Ayrıca milyonlarca takipçisi ve abonesi olan birçok kişiyle de video çekmiş. Yani bu adamın bu işin pesini bırakma imkanı yok. Muhtemelen en iyi avukatları tutup bu itin en büyük cezayı almasını sağlayacaktır. Benim bu kadar param olsa açıkçası gider bu it dışarı çıktığı zaman (gerekirse 10 sene sonra) bu it için birkaç kalıplı adam tutar gecenin bir vakti kuytu bir köşede sıkıştırtıp belli aralıklarla dövdürürdüm. Madem ülke muz cumhuriyetine dönmüş biraz da haklı olanlar kessin raconunu



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.