Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
98
Cevap
16642
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: 5 TL ye Windows 10 pro (Amazon) (3. sayfa)
C
geçen yıl
Teğmen

amazonun siparişle ilgili mesajlar kısmından geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkee -- 29 Ocak 2023; 19:51:21 >


Bu mesajda bahsedilenler: @fozcann
H
geçen yıl
Yüzbaşı

Programısız cmd ekranından yapılan "orjinalleme" genelde windows update serverını farklı bir siteye yönlendirip "zombi" bilgisayar olmanızı sağlıyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @m f i
C
geçen yıl
Binbaşı

Beta-max devrinden beri bilgisayarımda yılların alın teri ile meydana gelen yüzlerce bölümden ibaret bir arşiv saklıyorum. Bu yüzden sadece bilgisayarda değil değişik depolama cihazlarında yedeğin yedeği şeklinde depoluyorum.

Bedava peynir kapanda olur…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @feedyourhead.
M
geçen yıl
Yarbay

Pardon hocam görmemişim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @m f i
M
geçen yıl
Yarbay

Sağ alt köşedeki watermarkı görmemek için bile bu keylerden alınır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SomeoneWhoCares
C
geçen yıl
Onbaşı

Google a yaz. Satış sitelerinden beğendiğini, güvendiğini al



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ivirzivir35
A
geçen yıl
Yüzbaşı

Mobil uygulamadan satın aldım iletilmiş diyor kodu nerden bulabilirim.
Not çözüldü





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 29 Ocak 2023; 21:12:9 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
geçen yıl
Teğmen

Bunu hala bir patch yöntemi gibi göstermeniz ilginç. O kutuya yazıldığı zaman Microsoft bunu kabul ediyor mu ediyor mesela aynı kodu onlar yüzler binler kullanıyorsa (şirket alımı gibi gösterip) Microsoft bunu kontrol edip çözemeyecek acizlikte mi değil. Güncelleme geliyor mu evet yine geliyor. Bilgisayarda herhangi bir şekilde kritik hata çıkması, şifreleme virüsü girmesi de bu ucuz mallara bağlanamaz çünkü insan faktörü var. He en büyük fark ne bunlar olursa bireysel kullanıcı saç baş yolar çözmek için kutulu satın alan direkt Microsoft Türkiye'ye falan bağlanır.

Ekleme: Konuya çalıntı kredi kartlarıyla alınmış olabilir nasıl böyle ucuz diye bakılırsa daha net bir eleştiri olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 29 Ocak 2023; 21:10:11 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cem_Alim
U
geçen yıl
Teğmen

hocam zararsız virüslerdir cogu ben baya inceledim o programları



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Giacchino
S
geçen yıl
Yarbay

Kişiden kişiye değişir, birisi yüzde yüz legal, ki microsoft eskiden yaptığı 30 dakikada bir reseti warezin gray ve black market keylerin kullanılmasını önlemek amacı ile kaldırdı artık tek kısıt özelleştirmenin kullanılamamasıdır, diğeri ise edinilme yöntemi belirsiz keylerin kullanımı. Dediğim gibi coa etiketi var ise yolladığı keylerin, size de bunu yolluyorsa dediklerimin hepsini geri alırım ama olmadığına keylerin j*** formundan çıktığına neredeyse eminim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Giacchino
M
geçen yıl
Yüzbaşı

3 tane aldım fakat hesap Mak türünde. Bu bir sorun olur mu?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
geçen yıl
Teğmen

Hwid bas geç uğraşma :) win 98 ile başladım 20 yılı aşkın süredir ben problem görmedim. Çok komik yorumlar var cidden.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
geçen yıl
Yüzbaşı

Ben Aliexpress'den 67 cente bir key almıştım 2020'de Win 10 Pro. MS sitesinden indirdiğim retail ISO'ya kurdum 3 sene olacak sorun yapmadı. MAK mıdır retail midir nedir bakmadım açıkçası. Arada sırada amazon'a n11'e böyle key satan tipler geliyor ucuz fiyata epey satış yapıp kayboluyorlar. İşin ilginç yanı pek problem yaşayan da görmedim. En fazla çoklu alanlara bazen karıştırıp aynı keyi gönderiyorlar. Onlar DM'den çemkirince yeni key atıyorlar falan. Sağ alttaki saçma sapan Windows'u aktifleştirin yazısından, olur olmaz gelen mavi ekrandan (Win 8'de geliyordu hala var mı bilmiyorum) her türlü iyidir. 5 TL'ye genuine windows deneyimi



C
geçen yıl
Yüzbaşı

Anlamak için key ile Windows etkinleştirmeniz lazım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gencer33
M
geçen yıl
Teğmen

Kodlar tek kullanımlık formattan sonra kullanamazsınız bir daha



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen yıl
Onbaşı

KMS ve Hwid gibi en güvenilir yazılımlara bile güvenmeyin arkadaşlar, sonuçta hepsi hacking tabanlı ve hackerlar tarafından geliştirilen programlar. Ben de önceden KMS kullanırdım, kimseye yazılım aldırtmazdım fakat yaş ilerledikçe ve internet dünyasındaki gelişmeleri takip ettikçe insanın aklına çok fazla teori geliyor.

Sadece şunu düşünün; tüm dünyada KMS kullanan insan sayısını ve bu insanların KMS'den memnun kalıp başkalarına referans olarak bu yazılımı önermelerini v.s bir hayal edin. Adam sadece güven ortamı yaratarak şu ana kadar milyonlarca bilgisayara kendi yazılımını insanların kendi istekleri ile yükletti. Bu adamın yazılım üzerinden kendine backdoor açmadığını düşünen varsa gerçekten gelsin masumiyet ödülü veriyim. Üstelik bu programları yükleyip çalıştırdığımızda kendi ellerimizle programa diyoruz ki gir Windows dosyalarında değişiklik yap. Bir kaç dosyada yapacağı değişiklik ile kendi programının yapacağı aktiviteleri sistemin güvenli olarak görmesini sağlayabilir. Arka planda ufaktan mining işlemi yaptırarak bile milyonlarca dolar para basar, bu adam dünyaya gönderilmiş bir melek mi ki bu milyonlarca doları elinin tersiyle itsin?

Ki bana göre arka planda mining yaptırması diğer ihtimallere göre son derece masum kaçacak bir işlem olur. Artık klimayı bile internet üzerinden kontrol ediyoruz unutmayın. Bilgisayarınıza göndereceği bir kaç satır kod ile evdeki modem üzerinden en güvenli telefonlarınıza kadar erişmesi çok basit. Ve bunu bir kez yaptı mı evin içinden bunu çıkartmak imkansıza yakın olur. Oluşturulan trojan yazılımları kendilerini buldukları her yere kopyalayıp hatta mümkünse kriptolayarak senin bile erişmene izin vermeyecek hale getirir. Yani bilgisayardan aldığın bir zararlı yazılım kendini modem Firmware'ına, oradan da bağlı tüm cihazlara kopyalamaya başlar. O saatten sonra bilgisayara format atmak, telefona format atmak vesaire sadece anlık bir temizlik sağlar, modeme tekrar bağlandığın an modemden bilgisayara veya telefona tekrardan o yazılım kendini kopyalayacaktır. Modemi değiştir yeni modem tak, cihazları bağlarken gider robot süpürgenin Firmware'ına yerleştirdiği program internet bağlantısı gördüğü anda kendini modem Firmware'ına, oradan da yine bilgisayar ve telefonlara kopyalar.

Çok uzattım ancak bunlar yaşanabilecek senaryolar arkadaşlar, bence KMS ve türevi programları bir an önce silin ve üşenmezseniz bilgisayarınızı formatlayın. Backdoor her an açılabilir, kendinizi neye dayanarak güvende hissedebiliyorsunuz?

5 liralık lisansa gelince, sana bir yazılım yükletmiyor sadece Microsoft'un talep ettiği bir kod doğrulama kısmına kod giriyorsun. Bu girilen kod sizi Microsoft'un güvenli güncelleme havuzundan çıkarıp başka bir güncelleme havuzuna sokamaz, bunu yapabilmesi için bir yazılım yükletmesi gereklidir. Burada yaptığı tek şey Microsoft serverı üzerinde bir kod doğrulaması yaptırması. Kodu doğruluyorsa 5 liranın hakkını fazlasıyla vermiştir. Doğrulamazsa da iade edin, bu kadar basit.

5 lira için yukarıda anlattığım olası senaryo riskini göze almak yada almamak size kalmış tabii ki. Ben 5 lira ile daha faydalı bir alışveriş yaparım diyen varsa saygı duyarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
geçen yıl
Yarbay

okumadım.
"masumiyet ödülü veriyim." nerde ödül bekliyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @AwJeezRick
R
geçen yıl
Yarbay

Tek kullanımlık windows kodu da mı çıktı artık, ee formattan sonra kullanılamayacaksa neye yarar ki..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mrts61