Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4K tv tavsiyesi
K
10 yıl (1507 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar.

yıllardır severek kullandığım panasoniic 42g20e model plazma televizyonumun taşınma sırasında iç ekranı çatladı ve açılmıyor. servisleri aradığımda yapılamayacağı dönüşünü aldım. normalde bir kaç yıl daha bekleyip sonrasında iyi bir 4k almayı düşünüyordum ama bu olay beklemeden daha uygun bir 4k almaya mecbur bıraktı beni. bütçem maksimum 3000 (belki 100-200 artar duruma göre). smart tv, andorid tv gibi özellikler istemiyorum. dahili uydu alıcı istemiyorum. çooğunlukla film/dizi seyretmek için kullanacağım, arada kendi cihazımdan iptv yayınları da seyredebilirim. arada xbox oynadığım da oluyor. çok büyük ekran takıntım yok. ama anladığım kadarı ile yeni nesil televizyonlar daha büyük ekranlarda seyir keyfine izin veriyor. ben aldığım zaman 42 inçten yukarısında hem göz çok yoruluyordu hem de o görüntü çok hoş olmuyordu. 48-49 inç yeterlidir diyorsanız ona da açığım, değildir diyorsanız 55 inçlere bakacağız. 2500 altına yapabileceğiniz tavsiyeler çok makbule geçer.

not: vestellere ön yargım var

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
10 yıl (1507 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar tekrardan selam. konu hakkında bilgim kısıtlı olduğu için çok genel yaklaşmış olabilirim. şu tv'yi almayı düşünüyorum:http://www.teknosa.com/urunler/110015658/grundig-48vlx8586-bp-2xdvb-t2cs2-4k-uhd-3d-smart-i#product-features
fikirlerinizi paylaşır mısınız? kullanıp yorum yapacak arkadaşlar varsa çok makbule geçer


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.