Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1526
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 4134,83TL FSP HYDRO PTM PRO 1200W 80+ PLATINUM tak çıkar kablolu (HPT2-1200M-B) kutusuz Güç kaynağı (2. sayfa)
R
geçen yıl
Yüzbaşı

G
geçen yıl
Yarbay

Sıkıntı görünmüyor hocam hayırlı olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ramowarr
R
geçen yıl
Yüzbaşı

teşekkürler ilginiz için




Bu mesajda bahsedilenler: @GoldPunch
İ
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok araştırdım bende hocam. Iventus alışverişten sonra sepetimdeki ürünü Aurum ile değiştirdi. Defalarca telefonda konuştuk sonuç olarak iki ürünün farklı olduğunu neden böyle birşey yaptıklarını sorduğum zaman haberleri olmadığı model numaralara göre geldiğini iki ürününde aynı olduğunu, belki eski kutulara yeni ürünleri koyduklarını vs vs anlatıp durdular. Tamam aynıysa diğeriyle değişin dedim fark istediler neden dedim aynı fiyat ikiside yok değil dediler bir girdim siteye fiyatları değiştirmişler. İventustan uzak durun..
Bu cihazı yıllardın kullanan bilenlerle falan konuştum ufak tefek farklar harici önemli denilecek birşey yokmuş. Yabancı forumlarda da en çok eleştiriyi yeni model çıkartıp çok geliştirmemeleri üzerine almışlar. Sanırım az birşey soğutma ve fan düğmesi farkı var. Hala tier listelerinde en kaliteliler arasında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bluelife27
S
geçen yıl
Yarbay

Yılların inventusu da bunu mu yapıyor gerçekten çok üzücü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ipee
F
geçen yıl
Er

Herkese Merhabalar Öncelikle FSP Turkey Şirketi olarak 2016 yılından beri FSP ürünlerinin ithalatını gerçekleştirmekteyiz. FSP ürünlerinin servis ve teknik desteğini vermekteyiz. Yukarıda bahsedilen ürünümüz Orjinal ürün olup her türlü desteği tarafımızdan verilmektedir. İnventus firması iyi bir iş ortağımızdır sağladığı FSP ürünleri orjinal ürünlerdir. FSP ürünleri ile ilgili destek için destek@fsp-group.com.tw mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.