Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
1966
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: 4 Yıllık Casper Kullanıcısından Casper Alacaklara Tavsiyeler (2. sayfa)
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

şekil 1 alınmayacak casper

http://www.hepsiburada.com/liste/casper-nirvana-cnhsd4712b-intel-core-i7-4712mq-23ghz-33ghz-16gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601088&categoryId=98

bir de geçen bir ilan vardı fiyatı ve kart kampanyalarıyla 1700'e on numara makine geliyordu.

İşin komiği böyle 2500, 2600, 2800 fiyat biçtikleri ürünleri 3-5 ay sonra yarı fiyatına sattıklarını bile gördü bu forum.

Bkz: i7li 8gb ramli gt745mli casper ve exper'in 1500, 1400 ve 1600lere satılması forum sıcak fırsatlarda var bu konular ararsanız belki bulursunuz.

gt840m 3 gb (1 gb ayrılmıs bellek)
ve aynı zamanda
MUHTEŞEM GRAFİKLER
ekran kartından anlamasak yiyicez resmen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam bende de sendeki aynı Casper var sanırım. GT540M ekran kartlı, 8gb ram, i5 işlemci. 2 seneden fazladır kullanıyorum. Hiçbir teknik sorun yaşamadım, servise gitmedi. En son 2 ay önce açıp fanını temizledim. Onun dışında bir işlem olmadı. Bir gün bile lanet olsun Casper'a demedim.

-Kasa kalitesi çok iyi değil, ama sen de iyice yerin dibine sokmuşsun. Çok zorlamadıktan sonra esneme, yamulma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Etiketlerin deformasyonunu saymazsak herhangi bir deformasyon yok kasada.
-Isınma konusunda haklısın, soğutma sisteminin başarılı olduğu söylenemez. Metal kasalı bir notebook kadar soğuyamıyor, fanı da yetersiz geliyor sanırım. Yaz sıcağında normal kullanımda (internet video vs) 40-45 derece, Lol gibi oyunlarda 60-70 derece arası, cyrisis gibi üst seviye oyunlarda ise 85-90 derece gördüğüm oluyor. 70 derece üstünde oynarken kasada sıcağı hissediyorsunuz. 80 derece üzerinde de sıcağa bağlı anlık fps düşmeleri yaşanıyor. Ama bu güne kadar kapanacak kadar ısınmadı
-3gb ekran kartı aldatmacasına biz de düştük O zamanlar bende pek anlamıyordum ekran kartı modeli biti vs. haberimiz yoktu. Bu Casper'ın yaptığı bir aldatmaca.
-Anakart olayı da doğrudur, piyasadaki dandik anakartlardan seçiliyor, çünkü kimse bakmıyor anakarta.

O zamanlar bu bilgisayarı bu bilgiyle alırmıydım ? Yine alırdım. Çünkü 2 sene önce dengi bilgisayarlar gerçekten 500-600 lira yukarı fiyata satılıyordu.
1400 liraya 8gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci bulamıyordunuz, 1800 lira civarıydı belli markalar.
Şu anda ise Casper fiyatına aynı özelliklerde Lenovo, asus, dell vs. alınabiliyor. Şu dönemde özellikle 1400 lira üzerine Casper ALINMAZ.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
11 yıl
Teğmen

lol oynarken kaç fps ? fps hiç düşüyor mu team fightlarda falan ? o özellikte laptopu 60 fpsye oyun içi ayarlardan sabitlersen 60 sabit fps olması ve inme çıkma yapmaması lazım ama söz konusu casper ondan soruyorum fps nasıl ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @blackslament
J
11 yıl
Teğmen

Hocam çok güzel açıklamışsın birşey eklemek istiyorum ekran kartına bakarken (nvidia) ilk rakam güncelliğini gösterir 5xx 7xx den daha eskidir ama ikinci rakam performansı gösterir 630 660 dan daha kötüdür örneğin sonuncu rakam 0 oldugu ıcın onemı yok kusuruma bakmayn amd ekran kartı kullanmadım



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.