Merhaba. Aracımın hoparlörlerini değiştirmek üzereyim şuan karar aşamasındayım. 4 kapıya 17cm'lik coax hoparlör takmayı düşünüyorum. Kapı hoparlörlerinin markaları muhtemelen Jbl CS6 veya Sony XS-GT17 olacak. Nominal güçleri 40W max güçleri 200W küsür. Bu hoparlörleri beslemek için de ortalama 200 liralık bir 4 yollu amfi düşünüyorum. Muhtemelen Jameson USA-434 4 Kanal 1400 Watt olacak. Açıklamada yazan değer 50W x 4 at 4ohm. Teyp olarak aracın orijinal teybini kullanacağım deck çevirici yardımıyla. Şimdi gelelim asıl soruya. Ben bagaj için ufak bir subwoofer alsam, bu sisteme bağlayabilir miyim? Arka hoparlörleri iptal etmek istemiyorum. Mono amfi de alamam. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Bir de piyasadaki bu 1000W değerli subları sanırım kaldırmaz bu tarz amfiler, önereceğiniz bir sub var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Şimdi gelelim asıl soruya. Ben bagaj için ufak bir subwoofer alsam, bu sisteme bağlayabilir miyim? Arka hoparlörleri iptal etmek istemiyorum. Mono amfi de alamam. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Bir de piyasadaki bu 1000W değerli subları sanırım kaldırmaz bu tarz amfiler, önereceğiniz bir sub var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.