Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
30804
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3D film için hangi media player??
M
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

iyi günler 3d film hakkında epey bir araştırma yaptım ve yaptıkça kafam karıştı, olay 3d tv - 3d gözlük - 3d film - 3d oynatıcı buraya kadar tamam. fakat işin 3d oynatıcı kısmında kafam karıştı. ben 3d bluray player sony lg gibi marka dan ziyade usb üzerinden bilgisyarımdaki 3d filmleri mkv dosyalarını izlemek istiyorum. dolayısıyla sony lg samsung gibi playerlar usb üzerinden bunu mümkün kılmıyor. media oynatıcı almak lazım. araştırmalarıma göre popcorn - dune - oppo gibi firmalar karşımıza çıkıyor. bunlar dolayısıyla tr de satışı olmayan ürünler. buraya kadar peki fakat 3d için bluray için HDMI 1.4 olması gerekiyormuş. yukarıdaki saydığım ürünlerden sadece oppo da 1.4 çıkış var. diğerlerinde yok galiba oppo da da usb üzerinden mkv dosyalarını oynatmıyor galiba sadece bluray disc player var. asıl kafamı karıştıran sony lg samsung gibi markalar 3d film ve blurayları oynattığına göre onlar 1.4 mü ? değilse 1.3 oynatıyorsa neden 3d için 1.4 bağlantı istiyorlar açıkçası ne alacağımı şaşırdım. bilenler tabiki izleyen olarak üstadlar yardım ederse sevinirim. saygılarımla dune prime 3.0 yeterli mi? LG ve samsung bluray 3D playerler usb den mkv oynatıyor mu? yardımlarınızı bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinkislal -- 15 Nisan 2011; 23:49:26 >

S
12 yıl
Binbaşı

3D.ISO ve 3D-Bluray oynatan tek cihaz , Himedia HD900

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/distributorden-40-indirimli-himedia-hd900a-50814923





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Şubat 2012; 2:03:55 >

N
12 yıl
Teğmen

http://forum.donanimhaber.com/m_57331382/tm.htm
LG nin yeni ürettiği bu model çin mallarına karşın en kaliteli alternatif..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Binbaşı

Ben de 3D SBS filmlerde sorun yaşamayacağım bir medya oynatıcı arıyorum. WD My Book Live aldım. Tam performans için Gigabit Ethernet Router aldım. LG Cinema 3D TV'ye WiFi dongle aldım. PS3 var ama tüm bunlarla 3D MKV'lerde ve 1080p yüksek boyutlu filmlerde sıkıntı yaşıyorum. PS3 zaten MKV oynatmıyor. LG TV'de ise yüksek boyutlu filmlerde durup duruken bir sonraki videoya atlıyor. Sanırım işlemcisi yetmiyor. Bir de DTS sesleri çalamıyor zaten.

Şimdi ben wifi'li ve yüksek boyutlu filmlerde sorun yaşamayacağım bir cihaz arıyorum.

http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=SMPN200

Bu cihazın fiyatı uygun geldi. Sizce nasıl bir cihazdır?

Bir de bu medya oynatıcılarda altyazıyı direk internetten bulup indirme imkanı oluyor mu, bilgisayara falan gerek duymadan?

Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.