*2 gb ddr2 800 mhz ram *1 gb atı radeon hd 4300 / 4500 ekran kartı *Amd athlon (tm) processor le - 1640 - 2.60 ghz İşlemci *Amd 690gm m2 Ana kart Tek çekirdekli eski bilgisayarımı 4 gb ram yapıp 64 bite yükseltmek istiyorum 2 adet 2gb ddr2 800 mhz ram buldum onu alıp takacağım 4 gb ram'e yükselir mi bu sistemin bilgisi olan var mı yükselmezse boşuna ram almak istemiyorum beni yaza kadar idare etsin yeter.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
*1 gb atı radeon hd 4300 / 4500 ekran kartı
*Amd athlon (tm) processor le - 1640 - 2.60 ghz İşlemci
*Amd 690gm m2 Ana kart
Tek çekirdekli eski bilgisayarımı 4 gb ram yapıp 64 bite yükseltmek istiyorum 2 adet 2gb ddr2 800 mhz ram buldum onu alıp takacağım 4 gb ram'e yükselir mi bu sistemin bilgisi olan var mı yükselmezse boşuna ram almak istemiyorum beni yaza kadar idare etsin yeter.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.