Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
16268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 300 Bin km BMW x3 Alınırmı? (2. sayfa)
K
6 yıl
Yarbay

Elbet her malın alıcısı vardır. Bu ilandaki aracı alacak olanın para derdi olmayacak beğendiği için alacak öyle biri alır. 70 bin diyelim hadi fiyata. 2006 model bir araç hiç yoktan 12 yıllık yani. O paralara 2012 model altı araç almak mantıksız bence. Hem gelişen donanım ve güvenlik hem de motor verimliliği açısından.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Yarbay

temiz durmasına duruyor ama 190 binde motor yenilememesi gerekirdi, neden yeniledi o önemli.

ayrıca bu araçtaki motor 150hp ise e46 320d motoru oluyordur ve bu motor muhtemelen common rail bile değildi diye hatırlıyorum. makul yakıt tüketmeyecektir.



L
6 yıl
Yarbay

Her arac alınır, ama bu arabaları çok iyi kontrol ettirmek lazım.Eski model BMW ler maalesef kullanıcıya bağlı olarak çok çabuk yaslanabiliyorlar.Zaten motor yapılmış, ama nasıl yapıldı.Randiman alındı mı?Şu an eksikleri neler?Bütün bunlar büyük soru işareti.Yukarida kullanıcısı yazmış, parça fiyatları ütopik.Bir kere yanlış işlem yapılırsa 40 çeşit ekstra masraf açıyor bu tip arabalar.



Alınmaya alınır ama butceniz buysa alınmaz.100 bin ve + bütçeye sahipseniz ve olası masrafları giderebilecekseniz elbette alınır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.