Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
16075
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 300 Bin km BMW x3 Alınırmı? (2. sayfa)
E
5 yıl
Binbaşı

Dur bakim 75 bine bmw jip alacaksın ve herkes vaay bmw jipe biniyor diyecek. bir 75 bin daha koy kenara derim ben. Ya da git 80e sıfır corolla al tüp taktır. O dacia verseler 1.0 75 hp daciayı seçerim bu jipe karşı.



L
5 yıl
Yarbay

Her arac alınır, ama bu arabaları çok iyi kontrol ettirmek lazım.Eski model BMW ler maalesef kullanıcıya bağlı olarak çok çabuk yaslanabiliyorlar.Zaten motor yapılmış, ama nasıl yapıldı.Randiman alındı mı?Şu an eksikleri neler?Bütün bunlar büyük soru işareti.Yukarida kullanıcısı yazmış, parça fiyatları ütopik.Bir kere yanlış işlem yapılırsa 40 çeşit ekstra masraf açıyor bu tip arabalar.



Alınmaya alınır ama butceniz buysa alınmaz.100 bin ve + bütçeye sahipseniz ve olası masrafları giderebilecekseniz elbette alınır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

DHda ünlü bi söz vardır. 100bin kmye kadar sen bmwye, ondan sonra bmw sana biner diye.

300bin km de bmw
Yaw sıkılmadınız bmw’ye çamur atmaya 100.000 de motorun bozulduğu falan yok mercedes gibi milyon km gider bmw’de



Suv araçta 7000 devir gidecek hali yok şahısın, 3.30 larda düz boru varex 7000 devirle gidiyorlarda suv bu kullanım amacı belli, yanlamaya kalksa yanlamaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.