Arkadaşlar, elimde 2 adet harici disk var. Bir tanesi 2TB 2,5" Maxtor, diğeri 4TB 3,5" Seagate. Seagate'i yeni aldım. Sorunum Maxtor'un bütün USB girişlerde çalışıyor olmasına rağmen, Seagate'in kafasına göre 3 USB'den sadece birinde çalışıyor olması. Ve çalıştığı USB gününe göre değişiklik gösteriyor. USB portlarım sağlam, cihaz sağlam, virüs yok (en azından ben öyle düşünüyorum), hard disk ismi çakışması yok c ve e yerel, d (Maxtor) ve f(Seagate). Bilgisayarım imzamda yazan laptop. Sorun ne olabilir sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.