Orijinalden alıntı: fortunasuperBi havaalanı muhabbetide bu kadar uzatılmazki kardeşim,Mesut bey sizde şu saçları ektirin çok çirkin görünüyor,kel olsanız bu kadar göze batmaz;))
Şu üsluba bak... Onca insanın hiç yere ölmesi önemsizdir sizin için sıktı sanırım. Googlea insanlık yazın aratın belki şansınız yaver gider.
"İnsanların umursamaması ve duyarsızlaşması" patlayan bombalardan daha tehlikelidir.
Bi havaalanı muhabbetide bu kadar uzatılmazki kardeşim,Mesut bey sizde şu saçları ektirin çok çirkin görünüyor,kel olsanız bu kadar göze batmaz;))
Sen ve senin gibilerin bu tarz şeyleri uzatmayıp, sorun etmemesi ve aldırmaması yüzünden bu ülke bu halde. Bizim gibi düşünen, neden ? diyen hesap sormak insanları da kendi bataklığınıza çekiyor, böylesine kötü bir yönetime mahkum bırakıyorsunuz. Sizlerden aldığı güçle baştaki insanlar '' havalimanı patlaması araştırılmasın, araştırılmayacak! '' diyorlar. Diyecek birşey yok.
Mor ve Ötesi'nden(Uyan) bir şarkıyla yazıyı bitiriyorum belki beyinlerinizde ufak bir kıvılcım oluşturur.
- Uyan artık uyan! Uyan dostum uyan! Uyan, uyan karanlık uykundan..
Bi havaalanı muhabbetide bu kadar uzatılmazki kardeşim,Mesut bey sizde şu saçları ektirin çok çirkin görünüyor,kel olsanız bu kadar göze batmaz;))
Şu üsluba bak... Onca insanın hiç yere ölmesi önemsizdir sizin için sıktı sanırım. Google'a insanlık yazın aratın belki şansınız yaver gider.
Beni birtek siz anladınız.Sizde YANLIŞ ANLADINIZ Mesut Bey , insanlar ölünce kime ne faydası olacak? aksine 3. dünya ülkeleri gibi adımbaşı polis timleri askerlerle çevrelendi etrafımız nevarki konular artık siyasi bir diyaloğa ulaştı,zaten videolar 5 dakikadan sonra sıkıyor(isterseniz anket yapın) ve zaten forumda siyasi,taraftar vs.. bölümleri var iken ,bu görüşlerinizi siyaset meydanı ,havadan sudan vs..türünde bir videolarda paylaşırsanız daha ilgi çekecektir sanırım. ELEKTRONİK DIŞI ilgi çekici konularda sizi görmeyi merakla bekliyoruz.
bütün düşüncelerim mesut çevikle aynı (siyasal ve elektronik ve vergisel gelişmelerde ,haberlerde) çok başarılı bir editör yıllardır takip ederim kendisini , buraya bk atanlar bi zahmet programı izlemesin , sitedende defolup gitsin , 2005 tek beri burdayım ne konular geçti ne destekler geldi gitti siz bilemezsiniz, ergensel haraketlere gerek yok severseniz tıklarsınız sevmezseniz yolunuz açık ola,
"İnsanların umursamaması ve duyarsızlaşması" patlayan bombalardan daha tehlikelidir.