Oncelikle ilk defa 2si1'de yayina katildigim icin birkac eksigim ve aksanim ile ilgili sorunlarin bu kadar buyuk olacagini dusunmuyordum, sonucta 20 seneye yakin Turkiye de yasayip gercek hayatta kimse bana gelip de aksanin kulak tirmalatiyor veya bizim ulkemizle ilgili yorum yapamazsin, begenmiyorsan cek git kendi ulkene tarzinda "laflari" demedi. Ancak kendimi izledikten sonra da fazladan ee veya uu dedigime farkina vardim bunlari duzeltmek icin elimden geleni yapacagimi bilmenizi isterim. Sonucta sizler de boyle bir programa ilk defa ciksaniz sizin de boyle yapacaginizdan eminim, sonucta siz de ilk denemenizin ustune agir laflar gelse siz de uzulursunuz veya sinirlenirdiniz diye dusunmekteyim.
Uzulmenin yerine ben nerelerde hata yaptigimi ve bir sonraki programda ona gore hatalarimi/yanlislarimi duzeltip sizlerin de izlenebilir hale getirmek istiyorum. Bunun icin sizlerin yorumlarini olabildigi kadar okuyup degerlendirecegimden emin olabilirsiniz.
FoxiDogi: Guzel ve aciklayici dusuncelerini ve kritizeleriniz icin cok tesekkur ederim! Teknik anlatimlari azaltip konusma takilmalarimi duzeltmek icin elimden geleni yapacagim :)
Sertacarslan ve dusuncelerine destek cikan arkadaslar icin soyle de bir sey demek istiyorum, Uslup konusunda alinganlik oldu ise hepinizden ozur dilerim ve gelecek bolumlerde buna daha da dikkat edecegimden emin olabilirsiniz.... demek istiyorum ama dikkat etmem gereken konulari anlayabilmem icin yazdiginiz cumleleri daha da aciklayici olursaniz cok sevinirim, mesela:
-"Arkadaşım, Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada." Ben video da Turkiye'yi kotulemek isteseydim daha agir laflar kulanabilirdim. Agizimdan "Turkiye ucuncu dunya ulkesi" diye bir cumle cikti mi? Neden boyle bir dusunceye kapildiniz acaba?
-"Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor..." Kaza geliyorum demiyor, onun yerine polisler sizi vururum diyip sucsuz yere vurmalari ile "Kaza" geliyor. Amerika da korsan kulanimi yuksek ki paranoyak oldular. Eger Korsan olmasaydi paranoyak olacak bir tarafi kalmazdi ulkenin, ki ben bunu video da bahsetmistim. Farkina varmadigim bir sey mi oldu ki boyle dediniz acaba?
-"Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken..." Tekrar diyorum, 20 senedir guzelim Turkiye de yasiyorum, sokakta herkesin rahatlikla soyleyebildigi seyleri (bkz: TTnet alt yapisi kotu, dolar'in 1.8den asaga dusmedigi gercegi, gercek oyun alacak param yok ve bu yuzden Torrent kulaniyorum kim yakalayacak ki beni ... v.s) benim Amerikadan geliyor olmamdan mi kaynaklaniyor? Sonucta ben bunca senedir herkesle bu konulari rahatlikla konusabildim, ilk defa burada boyle bir tepki goruyorum.
ankasr13e isimli kulanicidna gelen yorum ise: -"Kim ulen bu Edward? Meh, olmamis. Neyse, seven varsan izlesin. Su yeni adamin ses tonunu sirf begenmedigim icin (ki sirf bunun icin, bu kadar basit bir sebepten, Mesut Bey icin izliyordum) alternatiflere yöneliyorum." Hakikaten ben kimim ki? Ses tonum ile sizi rahatsiz ettigim icin ozur dilerim ama ses tonumu degistirebilecegimi sanmiyorum. Keske sizleri ve boyle dusunen arkadaslari daha memnun edebilecek ses tonum olsaymis diye dusundurdun...
agha23 yorumu ile sonlandirarak: "yav şu adamın mimikleri beni irite etti.yok mu has babayiğit bi TÜRK arkadaşımız.Bi sonraki bölüme farklı bir arkadaşı istiyoruz." 20 senedir Turkiye de yasamam ve ulkenizin politikanizdan tutun, gecmisini ve kulturunu ogrenmek icin Istanbuldan, Hakkari'ye kadar bircok ilini dolasmis bir kisi olarak size kendimi bir Turk kadar tanitamadigisam ozur dilerim, ama sanmiyorum ki gelecek yakin bolumler de sizin istediginiz "Babayigit" insan gelemeyecek. Isterseniz onumde cay, elimde tesbih ve palabiyik ile video cekineyim :)
Yorumlarinizi dort gozle bekliyorum ki ona gore haftaya biraz daha degistirip sizlerin de daha sevebileceginiz bir video ortami yaratabileyim :)
Nerde Taha,Erdi Abi Nerde Edwart.Kariyeri ne olursa olsun,gelen gideni aratırmış.
DErhal bu birliktelikten vazgeçilmeli.2 si 1 de bari olmasın.Gerçekten tarafsız dinlemeye çalışıyorum ama aksandan dolayı çok itici geliyo ve odaklanamıyorum.
Orijinalden alıntı: sertacarslanArkadaşım, Türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
Merhaba, Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor. Türkiyede korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence. Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun. Sevgiler, Mesut Çevik
Sinir haliyle yazdığım ve biraz kırıcı olduğu konularında haklısınız. Lakin ben elbette kendimin iyi, başka herkesin düşman olduğunu falan düşünmüyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sizin ve diğer pek çoğumuzun bildiği kadar "biliyorum", sizden farklı olarak bir kısmımız daha kuvvetli tepkiler veriyoruz. Bu konuda yada korsan kullanımları konusunda polemiğe girmeyeceğim. Tek söylemek istediğim, kardeşimi ben döverim, babama ben kızarım, ama eloğluna dövdürtmem, kızdırmam... Üslup konusunda arkadaşa daha dikkatli olmasını söylemelisiniz. İyi akşamlar.
Adam Türk, Amerika'da doğmuş ve kimlik sahibi olabilir ama gördüğün gibi burada. Almancı diyerek Almanya'daki Türk'leri dışla, Amerika'da doğan adamı vatandaşlıktan çıkar sonra ben kıralım de :)
Kusura bakmayın da asıl dikkat etmesi gereken sizin gibi kontrolsüz kişiler zira bilgi sahibi olmadan kesin fikir sahibisiniz.
Doğru, söyleyen kim olursa olsun doğrudur. Yanlış da yanlış. Adamına göre muamele eden ve yerine göre yanlışı savunan adam da dönek ve iki yüzlüdür başka bir şey değil.
bu player lar gittikçe kötüye gidiyo abi nasıl işdir bu ya. ileri alınmıyor altdaki bar sabit takılı kalıyor eskiler daha iidi nerden buluyorsunuz bu kadar kötü playerları gerçekten ilginç
Edward'ın sunduğu haberlere yorum katmasında bir problem var, ayrıca Mesut ile paslaşmasında tuhaf bir uyumsuzluk hissettim. Programı izlerken bir türlü o eski 2si1 tadını alamadım, sanki program biraz zorlama olmuş gibi. Kısacası bir yerlerde sorun olduğu açık, umarım zamanla bu sorunlar çözülür ve düzeltilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 22 Ağustos 2015; 4:34:41 >
Şu an maaş almıyor ama Amerikalı bir şeyi beleşe yapıyorsa altında farklı bir iş vardır gözümüz üzerinde
Amerikalı olması biraz işkillendirici. Kendinize dikkat edin Mesut abi, senle Erdi abi bize lazımsınız. Baktınız ters hareket var anında pm ile dönün bana, bi kamyon güngörenliyi yığarım oraya
Donanimhaberin her yaptığını eleştiriyorum ancak Deniz beyin eleştirilecek tarafı yok. İlk programı zaten zamanla kendisini daha da gelistirecektir potansiyeli yüksek donanımlı bir amerikalı abimiz.
Koltukları 90derece değil de 60derece falan yapsanız kamera karşısındaki konumlarını, laptopun markası gözükmüyor bir daha ürün göndermezler böyle giderse. :)
Arkadaşım, Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor... Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
Merhaba,
Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor.
Türkiye'de korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence.
Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun.
Büyük beyinler sistemleri,orta beyinler konuları,küçük beyinler kişileri tartışır. Nasıl bir önyargılı ülkedir ki herkes birbirine düşman. Program teknoloji ve oyun üstüne fakat millette sanal alemde bile birbirinin açığını arıyor. Bu ülkede değişim ve gelişim olmaması normal. İmkanım yok,ülke öyle tuhaf haline geldi ki,yurtdışını sevmem fakat ilk fırsatta kaçmaktan geride kalmam. Bu millet kendine ne kadar işkence kötülük yapan varsa ona aşık oluyor iyilik yapanlarada kötülük yapmaktan geri kalmıyorlar. Aferin elemanlar hep böyle önyargılı olun savaş dışında hiçbir katkıda bulunmam bu ülkeye. Kendi hakkını savunmaktan aciz sanal kahramanların ülkesi.
Oncelikle ilk defa 2si1'de yayina katildigim icin birkac eksigim ve aksanim ile ilgili sorunlarin bu kadar buyuk olacagini dusunmuyordum, sonucta 20 seneye yakin Turkiye de yasayip gercek hayatta kimse bana gelip de aksanin kulak tirmalatiyor veya bizim ulkemizle ilgili yorum yapamazsin, begenmiyorsan cek git kendi ulkene tarzinda "laflari" demedi. Ancak kendimi izledikten sonra da fazladan ee veya uu dedigime farkina vardim bunlari duzeltmek icin elimden geleni yapacagimi bilmenizi isterim. Sonucta sizler de boyle bir programa ilk defa ciksaniz sizin de boyle yapacaginizdan eminim, sonucta siz de ilk denemenizin ustune agir laflar gelse siz de uzulursunuz veya sinirlenirdiniz diye dusunmekteyim.
Uzulmenin yerine ben nerelerde hata yaptigimi ve bir sonraki programda ona gore hatalarimi/yanlislarimi duzeltip sizlerin de izlenebilir hale getirmek istiyorum. Bunun icin sizlerin yorumlarini olabildigi kadar okuyup degerlendirecegimden emin olabilirsiniz.
FoxiDogi: Guzel ve aciklayici dusuncelerini ve kritizeleriniz icin cok tesekkur ederim! Teknik anlatimlari azaltip konusma takilmalarimi duzeltmek icin elimden geleni yapacagim :)
Sertacarslan ve dusuncelerine destek cikan arkadaslar icin soyle de bir sey demek istiyorum, Uslup konusunda alinganlik oldu ise hepinizden ozur dilerim ve gelecek bolumlerde buna daha da dikkat edecegimden emin olabilirsiniz.... demek istiyorum ama dikkat etmem gereken konulari anlayabilmem icin yazdiginiz cumleleri daha da aciklayici olursaniz cok sevinirim, mesela:
-"Arkadaşım, Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada." Ben video da Turkiye'yi kotulemek isteseydim daha agir laflar kulanabilirdim. Agizimdan "Turkiye ucuncu dunya ulkesi" diye bir cumle cikti mi? Neden boyle bir dusunceye kapildiniz acaba?
-"Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor..." Kaza geliyorum demiyor, onun yerine polisler sizi vururum diyip sucsuz yere vurmalari ile "Kaza" geliyor. Amerika da korsan kulanimi yuksek ki paranoyak oldular. Eger Korsan olmasaydi paranoyak olacak bir tarafi kalmazdi ulkenin, ki ben bunu video da bahsetmistim. Farkina varmadigim bir sey mi oldu ki boyle dediniz acaba?
-"Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken..." Tekrar diyorum, 20 senedir guzelim Turkiye de yasiyorum, sokakta herkesin rahatlikla soyleyebildigi seyleri (bkz: TTnet alt yapisi kotu, dolar'in 1.8den asaga dusmedigi gercegi, gercek oyun alacak param yok ve bu yuzden Torrent kulaniyorum kim yakalayacak ki beni ... v.s) benim Amerikadan geliyor olmamdan mi kaynaklaniyor? Sonucta ben bunca senedir herkesle bu konulari rahatlikla konusabildim, ilk defa burada boyle bir tepki goruyorum.
ankasr13e isimli kulanicidna gelen yorum ise:
-"Kim ulen bu Edward? Meh, olmamis. Neyse, seven varsan izlesin. Su yeni adamin ses tonunu sirf begenmedigim icin (ki sirf bunun icin, bu kadar basit bir sebepten, Mesut Bey icin izliyordum) alternatiflere yöneliyorum." Hakikaten ben kimim ki? Ses tonum ile sizi rahatsiz ettigim icin ozur dilerim ama ses tonumu degistirebilecegimi sanmiyorum. Keske sizleri ve boyle dusunen arkadaslari daha memnun edebilecek ses tonum olsaymis diye dusundurdun...
agha23 yorumu ile sonlandirarak:
"yav şu adamın mimikleri beni irite etti.yok mu has babayiğit bi TÜRK arkadaşımız.Bi sonraki bölüme farklı bir arkadaşı istiyoruz." 20 senedir Turkiye de yasamam ve ulkenizin politikanizdan tutun, gecmisini ve kulturunu ogrenmek icin Istanbuldan, Hakkari'ye kadar bircok ilini dolasmis bir kisi olarak size kendimi bir Turk kadar tanitamadigisam ozur dilerim, ama sanmiyorum ki gelecek yakin bolumler de sizin istediginiz "Babayigit" insan gelemeyecek. Isterseniz onumde cay, elimde tesbih ve palabiyik ile video cekineyim :)
Yorumlarinizi dort gozle bekliyorum ki ona gore haftaya biraz daha degistirip sizlerin de daha sevebileceginiz bir video ortami yaratabileyim :)
Bu mesaja 5 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @EzoBride
troll gökhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 22 Ağustos 2015; 13:05:01 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
DErhal bu birliktelikten vazgeçilmeli.2 si 1 de bari olmasın.Gerçekten tarafsız dinlemeye çalışıyorum ama aksandan dolayı çok itici geliyo ve odaklanamıyorum.
Adam Türk, Amerika'da doğmuş ve kimlik sahibi olabilir ama gördüğün gibi burada. Almancı diyerek Almanya'daki Türk'leri dışla, Amerika'da doğan adamı vatandaşlıktan çıkar sonra ben kıralım de :)
Kusura bakmayın da asıl dikkat etmesi gereken sizin gibi kontrolsüz kişiler zira bilgi sahibi olmadan kesin fikir sahibisiniz.
Doğru, söyleyen kim olursa olsun doğrudur. Yanlış da yanlış. Adamına göre muamele eden ve yerine göre yanlışı savunan adam da dönek ve iki yüzlüdür başka bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 4 cevap geldi. Cevapları Gizle
ancak bilgi amacli sorunca cevap yok
milletle atismaktan firsat bulup cevap veremiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
edit: 63:50 den sonra arka taraf karışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 21 Ağustos 2015; 23:15:02 >
Easter egg Gökhan
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
2si1 "Final" Teknoloji ve Oyun Programı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 21 Ağustos 2015; 23:04:55 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 22 Ağustos 2015; 4:34:41 >
Amerikalı olması biraz işkillendirici. Kendinize dikkat edin Mesut abi, senle Erdi abi bize lazımsınız. Baktınız ters hareket var anında pm ile dönün bana, bi kamyon güngörenliyi yığarım oraya
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Koltukları 90derece değil de 60derece falan yapsanız kamera karşısındaki konumlarını, laptopun markası gözükmüyor bir daha ürün göndermezler böyle giderse. :)
Bu mesaja 3 cevap geldi. Cevapları Gizle
Merhaba,
Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor.
Türkiye'de korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence.
Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun.
Sevgiler,
Mesut Çevik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nasıl bir önyargılı ülkedir ki herkes birbirine düşman.
Program teknoloji ve oyun üstüne fakat millette sanal alemde bile birbirinin açığını arıyor.
Bu ülkede değişim ve gelişim olmaması normal.
İmkanım yok,ülke öyle tuhaf haline geldi ki,yurtdışını sevmem fakat ilk fırsatta kaçmaktan geride kalmam.
Bu millet kendine ne kadar işkence kötülük yapan varsa ona aşık oluyor iyilik yapanlarada kötülük yapmaktan geri kalmıyorlar.
Aferin elemanlar hep böyle önyargılı olun savaş dışında hiçbir katkıda bulunmam bu ülkeye.
Kendi hakkını savunmaktan aciz sanal kahramanların ülkesi.